E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCİMER'e korona virüsle ilgili bir haftada 4 bin 415 başvuru---

CİMER'e korona virüsle ilgili bir haftada 4 bin 415 başvuru

CİMER'e korona virüsle ilgili bir haftada 4 bin 415 başvuru
14 Mart 2020 - 14:35 borsagundem.com

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, son bir haftada yeni tip korona virüs (Covid-19) ile ilgili CİMER'e 4 bin 415 başvuru geldiğini bildirdi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Covid-19 salgını nedeniyle CİMER'e gelen başvurulara ilişkin bilgi verdi. 

Fahrettin Altun, "Küresel sorun haline gelen Kovid-19 salgını sonrası duyarlı vatandaşlarımızdan son bir hafta içerisinde salgın ile ilgili tüm kamu kurumlarımızın görev ve yetkisini ilgilendiren konularda CİMER'e 4 bin 415 başvuru gelmiştir." ifadesini kullandı.

Altun'un açıklamaları şöyle:

7/24 başvuru alan CİMER, başvuruları en hızlı şekilde yetkililere ulaştırarak vatandaşlarımızın devletimizle olan iletişiminin canlı bir şekilde sürmesine katkı sunmaktadır. Devletimiz de milletimiz de güçlüdür.

Bu bağlamda;

- Fiyat artışı ihbarları,

- Eğitim tedbirleri,

- Sağlık-temizlik,

- Sosyal yaşam,

- Ve yurtdışındaki vatandaşlarımızla ilgili başvurular sürekli olarak analiz edilmekte, bu başvurular ilgili kamu kurum ve kuruluşları ile paylaşılmaktadır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)