E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriÇimentaş bağlı ortaklıklarını birleştirdi---

Çimentaş bağlı ortaklıklarını birleştirdi

Çimentaş bağlı ortaklıklarını birleştirdi
01 Ocak 2015 - 10:57 borsagundem.com

Çimentaş İzmir Çimento, bağlı ortaklık ve iştiraklerinin birleşmesine ilişkin açıklamada bulundu

Çimentaş, sahibi olduğu bağlı ortaklıklarının birleşmeye ilişkin yasal süreçlerinin ve prosedürlerinin tamamlandığını, birleşmeye ilişkin tescil işleminin gerçekleştiğini açıkladı.

KAP açıklamasında şöyle denildi: ''26.09.2014 tarihinde yaplan özel durum açıklaması ile; Recydia Atık Yönetimi, Yenilenebilir Enerji Üretimi, Nakliye ve Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Hereko İstanbul 1 Atık Yönetimi Nakliye Lojistik Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş., Elazığ Altınova Çimento Sanayii Ticaret A.Ş. ile Bakırçay Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketlerinin Türk Ticaret Kanunu'nun 136. ve devamı maddelerinde düzenlenen devralma suretiyle birleşme hükümleri çerçevesinde, Recydia Atık Yönetimi, Yenilenebilir Enerji Üretimi, Nakliye ve Lojistik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. bünyesinde birleşme yönünde karar aldıkları kamuya açıklanmış idi. 

Anılan birleşme işlemine ilişkin yasal süreçler ve prosedürler tamamlanmış, birleşmeye dair tescil işlemi 31.12.2014 tarihi itibari ile gerçekleştirilmiştir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 457,00
En Yüksek: 455,50
En Düşük: 455,50
Değişim -4,19 %
FK: 45,16
PD / DD: 5,24
İşlem Hacmi 0
Toplam Adet: 0
Ağırlıklı Ort.: 500,00
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)