E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom'dan Burak'a kıyak---

Cimbom'dan Burak'a kıyak

Cimbom'dan Burak'a kıyak
06 Eylül 2013 - 08:43 borsagundem.com

Lazio’ya transferi gerçekleşmeyen milli oyuncuya zam yapmayı planlayan yönetim, ücretini 3.2 milyon euro kazanan Sneijder’in seviyesine yükseltecek

Lazio'ya transferi son anda gerçekleşmeyen Burak Yılmaz’a kulüpten de jest geliyor... Burak için Avrupa’dan en ciddi teklif 15 milyon Euro ile Lazio’dan gelirken İtalyanlar’a göre bu transfer menajerlerin istediği komisyonlar ve oyuncunun vazgeçmesi nedeniyle gerçekleşmemişti.
G.Saray yönetimi de aldığı kararla milli golcünün yıllık ücretine zam yaparak sözleşmesini uzatma kararı aldı. Sarı-kırmızılılarla 4+1 yıllık sözleşme yapan ve yıllık 2.3 milyon Euro ile maç başına 20 bin Euro kazanan Burak için yönetim de Sneijder tarifesi (Yıllık 3.2 milyon Euro) uygulayarak oyuncunun ücretini 3 milyon euro seviyesine yükseltmeyi planlıyor.
‘TEKLİFTEN GURUR DUYDUK’
Burak Yılmaz da önceki gün şampiyonluk kupasını öperken çekilen bir fotoğrafını paylaşırken kulüpten de şu açıklama yapıldı: “Geçtiğimiz sezon sarı-kırmızı formayla gerek Türkiye’de gerekse Avrupa’da üstün bir performans sergileyen futbolcumuzun Avrupa’nın elit kulüplerinin dikkatini çekmesi doğaldır, bizi gururlandırmaktadır. Üstelik bu teklifleri geri çevirerek futbola G.Saray’da devam etme arzusu ve kararı hepimiz için ayrı bir sevinç kaynağı olmuştur.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)