E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom'da iki istifa daha!---

Cimbom'da iki istifa daha!

Cimbom'da iki istifa daha!
25 Eylül 2013 - 13:00 borsagundem.com

Galatasaray'da Fatih Terim'in ayrılmasının ardından iki istifa daha yaşandı

Galatasaray'da Fatih Terim'in görevden alınmasından sonra sarı-kırmızılı ekipte flaş gelişmeler yaşanıyor. Fatih Terim'in yardımcıları Hasan Şaş, Ümit Davala da görevlerinden istifa etti. İkili şu sıralarda Florya'da gözyaşları içinde futbolcular ile vedalaşıyor.Galatasaray'da Fatih Terim'in görevden alınmasından sonra sarı-kırmızılı ekipte flaş gelişmeler yaşanıyor. Fatih Terim'in yardımcıları Hasan Şaş, Ümit Davala ve Taffarel, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki sabah idmanına çıkmayarak kendi aralarında bir toplantı gerçekleştirdi. Golcü oyuncu Burak Yılmaz da bu toplantıya katıldığı için idmanın ilk yarım saatini kaçırdı. İdmanda takımın başında kondisyoner Scoot Piri yer aldı.
GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün habeirne göre, toplantı sonrasında Hasan Şaş ve Ümit Davala gözyaşları içinde futbolcular ile vedalaştı. Taffarel'in son kararı henüz bilinmiyor... Yaşananlar ile ilgili olarak ilerleyen saatlerde resmi siteden açıklama yapılması bekleniyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 8,94
En Yüksek: 9,11
En Düşük: 8,40
Değişim 5,42 %
FK: 26,73
PD / DD: -5,11
İşlem Hacmi 877.451.347
Toplam Adet: 99.569.974
Ağırlıklı Ort.: 8,80
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • aysel25 Eylül 2013 22:45

    ne kadar pis bir herifmiş bu aysel... lanet olsun sanaaa... borsada soydun milleti... devleti soydun ektrk ihalellerinde...yurtdısında yasıyo bıle olsan gs lı bırı bulacaktır seni.... pislik