E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom teknik adam bulamıyor---

Cimbom teknik adam bulamıyor

Cimbom teknik adam bulamıyor
26 Haziran 2014 - 07:13 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Aysal, Panzerler’in patronunu ikna etmek için mali planlarında değişime gidecek

Atletico Madrid’in Diego Simeone ile yakaladığı başarıları yine aynı sistem ile hayata geçirmek isteyen Başkan Ünal Aysal, Alman hoca Thomas Tuchel’in teklifi geri çevirmesi ile planlarını revize etmek zorunda kaldı. 

Aysal daha önce de görüşmelerde bulunduğu, Jürgen Klinsmann ve J.Löw’den haber beklerken Almanya Milli Takımı’nın patronunun teklifini kabul etmesi halinde diğer adaylara önerdiğinden fazlasını masaya koyacak.

Roberto Mancini ile yolları ayırmak isteyen ve bunu da sistemli bir politika ile başaran Aysal, İtalyan çalışıtırıcya bütçenin azlığını sürekli hatırlatarak isteğini gerçeğe dönüştürdü. Ancak Aysal teknik direktör arayışlarında en başından beri ütopya olarak görülse de Löw ismi üzerinde duruyor. 

İSKELET HAZIR

Panzerler’in Dünya Kupası’nda yarışması nedeniyle görüşmeler direkt olarak sağlanamazken Aysal görüşme masasında diğer adaylara vermediği bütçeyi Löw’e sunacağını iletti. 

Alman teknik adam ile yeni bir yapılanmaya gitmek isteyen Aysal, sözleşmeleri ile birlikte G.Saray’a en az 3’er yıl daha bağlı olan Melo, Sneijder, Muslera, Telles, Burak Yılmaz, Selçuk İnan ve Semih Kaya’nın iskeletini oluşturacağı bir takım ile geleceği inşaa etmek istiyor. 

Aysal’ın Löw’ü ikna etmek için bu isimlerin yanına iddiasını ortaya koyacak takviyeler yapabileceğini ilettiği ve bu sözlerin de Löw’ün iknasında yararlı olduğu öğrenildi. 

Cimbom, Alman hocadan grup maçlarının bitimine kadar haber beklerken pazartesi gününe kadar teknik direktörün netleşmesi bekleniyor.

Başkan Üstünel’le görüştü

Teknik adam arayışlarını sürdüren G.Saray’da başkan Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulübün eski yöneticilerinden Haldun Üstünel’le dün bir araya geldi. Listelerindeki Spaletti, Prandelli, Di Matteo gibi teknik direktörleri 1.5 saatlik toplantıda Üstünel’e gösteren başkan “Bu teknik adamların hiçbiri olmaz bence. Çünkü hiçbiri ligimizi bilmiyor” cevabını aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)