E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom o oyuncunun sözleşmesini feshediyor---

Cimbom o oyuncunun sözleşmesini feshediyor

Cimbom o oyuncunun sözleşmesini feshediyor
02 Aralık 2020 - 09:11 borsagundem.com

Şampiyonluk yarışının iddialı isimlerinden Cimbom, Stoke City'den kiraladığı Oghenekaro Etebo'nun sözleşmesini feshediyor. Sarı-Kırmızılılar, Nijeryalı orta saha oyuncusuyla devre arasında vedalaşacak.

Şampiyonluk yarışına yeniden dahil olan Galatasaray'da ligin henüz 10 haftası geride kalmışken ayrılık rüzgarları esmeye başladı. Teknik direktör Fatih Terim Nijeryalı orta saha oyuncusu Oghenekaro  Etebo'yla daha fazla vakit kaybetmek istemiyor. Genç orta saha oyuncusuyla maddi açıdan en az hasarla yolların ocak ayında ayrılması planlanıyor.


DEVRE ARASINDA GÖNDERİLECEK

Bonservisi Stoke City'de bulunan Etebo'nun, ikinci yarıdaki alacaklarına karşılık kiralık sözleşmesinin feshedilmesi hedefleniyor. Etebo sezon başında geldiği Galatasaray'da 11'de kalıcı olmayı başaramamış, takımına gol ve asist katkısı yapamamıştı. Siyahi futbolcu bir kez de kırmızı kart görerek, takımını yalnız bırakmıştı.

ETEBO'NUN KÜNYESİ

9 Kasım 1995'te Nijerya'da dünyaya gelen Etebo, futbola ülkesinin takımlarından WarriWolves kulübünde başladı.

2016 yılında Portekiz'in Feirense takımına transfer olan Nijeryalı yıldız, buradan Las Palmas'a kiralandıktan sonra 2018'de 7.2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Stoke City'nin yolunu tuttu. Stoke City'de 1.5 sezon futbol oynadıktan sonra 2020'nin ocak ayında La Liga ekibi Getafe'ye kiralanan Etebo, 6 aylık İspanya macerasının ardından Stoke City'ye geri döndü.

Süper Lig ekibi Galatasaray, 675 bin Euro karşılığında Oghenekaro Etebo’yu Stoke City’den 1 sezonluğuna kiraladı.

138 MAÇTA 19 GOLE KATKI

Orta sahanın merkezinde görev yapan 1,74 boyundaki Etebo kariyerinde toplam 138 maça çıktı. Nijeryalı futbolcu, bu karşılaşmalarda 12 gol atıp, 7 de asist yaparak toplam 19 gole katkıda bulundu.

Ünlü yıldız Galatasaray'ın teklifini kabul etti

 

Galatasaray'da ilk ayrılık! İşte yönetimin Ocak'ta yollarını ayıracağı futbolcu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)