E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom Mert Hakan'ın yerine onu transfer ediyor---

Cimbom Mert Hakan'ın yerine onu transfer ediyor

Cimbom Mert Hakan'ın yerine onu transfer ediyor
25 Haziran 2020 - 12:34 borsagundem.com

Mert Hakan Yandaş'ı ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Galatasaray, yerine Aytaç Kara'yı transfer etmek istiyor. Sarı-Kırmızılar, Mert Hakan transferinin ardından oluşan olumsuz havayı dağıtmak için transferi bir an önce bitirmek istiyor

Mert Hakan Yandaş'ı ezeli rakibe kaptıran Galatasaray, yıldız futbolcunun yerine orta sahaya takviyeyi 27 yaşındaki Aytaç Kara ile yapacak.

Sarı-kırmızılılar, Mert Hakan Yandaş transferinin ardından oluşan olumsuz havayı dağıtmak için transferi bir an önce sonlandırmak istiyor.

27 MAÇTA 8 GOL, 2 ASİST

Kasımpaşa'da başarılı bir sezon geçiren Aytaç, lacivert-beyazlı formayla 27 maçta 8 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

TERİM, MİLLİ TAKIM'A ÇAĞIRMIŞTI

Aytaç Kara, Teknik Direktör Fatih Terim'in 2013'te A Milli Takımı yönettiği dönemde ilk kez ay-yıldızlı formayı giymişti. Aytaç'ın Kasımpaşa ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak kulübün küme düşmesi halinde kontratında bulunan özel madde sayesinde serbest kalacak. Kasımpaşa kümede kalması halinde de düşük bir bonservis bedeli önerilecek. (Sabah)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İbrahim Açıkgöz25 Haziran 2020 15:19

    Na Mert Hakan niçin hala Galatasaray birlikte anılıyor. Niçin böyle saçma sapan ifadelerle o döneği gündemde tutuyorsunuz? Kim gelirse gelsin Galatasaray taraftarının makbulüdür. Buna Tarık Çamdan da dahil.