E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCimbom cezadan kurtuluşu buldu---

Cimbom cezadan kurtuluşu buldu

Cimbom cezadan kurtuluşu buldu
03 Ocak 2014 - 07:03 borsagundem.com

Sarı-kırmızılılar göreve yeni gelen Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ile ilişkileri uzlaşma üzerine kurup, 'çatı cezasından' kurtulmak istiyor

G.Saray, Arena'nın çatısının kapatılması konusunda Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın baskısından şimdilik kurtuldu. Suat Kılıç'ın bakanlıktan ayrılmasıyla 'rahat nefes alan' yönetim, göreve yeni gelen Çağatay Kılıç'la ilişkileri uzlaşma üzerine kurmayı planlıyor. Sarı-kırmızılı yönetim ilk açıklamalarını da bu doğrultuda yaptı. CEO Lutfi Arıboğan, Çağatay Kılıç'a yeni görevinde başarılar dilerken, kulübün Bakanlıkla ilgili bütün konulara diyalog çerçevesinde yaklaşacağının sinyallerini veren açıklamalar yaptı.

G.Saray, görev değişikliğinin ardından rahat bir nefes alarak Suat Kılıç'ın baskısından kurtulduğunu düşünüyor. Devletle bu konuda inatlaşmayı sürdüren G.Saray yönetimi, seçim atmosferinde "çatı yapılsın yoksa ceza geliyor" sözlerinin kullanılamayacağını öngörerek plan yapıyor.

VATAN'ın Gençlik ve Spor Bakanlığı kaynaklarından edindiği bilgiye göre ise G.Saray yönetimi “devlette devamlılık esastır” gerçeğini ciddi biçimde gözardı ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)