E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇiçekçiler hafta sonu uygulanacak olan yasaktan muaf tutulacak---

Çiçekçiler hafta sonu uygulanacak olan yasaktan muaf tutulacak

Çiçekçiler hafta sonu uygulanacak olan yasaktan muaf tutulacak
12 Şubat 2021 - 19:19 borsagundem.com

İçişleri Bakanlığı tarafından hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasıyla ilgili vatandaşlara hatırlatmalarda bulunuldu. Sevgililer gününün kısıtlamaya denk gelmesi sebebiyle, çiçekliler yasaktan muaf tutuldu.

İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin genelge yayınlandı.

ÇİÇEKÇİLER DE DAHİL EDİLDİ


Yasaktan muaf tutulan iş yerleri arasına çiçekçilerin de eklendiği genelgede şu ifadelere yer verildi:
"Hafta sonlarına yönelik uyguladığımız sokağa çıkma kısıtlaması uygulaması bugün saat 21: 00'de başlayıp Pazartesi sabah 05.00'de sonlanacaktır. Bakanlığımızca daha önce çıkarılan Genelgelerle; sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan süre ve günlerde vatandaşlarımızın temel ihtiyaç malzemelerine ulaşmaları noktasında herhangi bir zorlukla karşı karşıya kalmamaları için gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

YASAK DEVAM EDİYOR

Bu kapsamda, market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler ve çiçekçiler bugün saat 20.00'ye kadar, Cumartesi ve Pazar günleri ise 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacaktır. Yine belirtilen süre içerisinde marketler, bakkallar, manavlar, kasaplar, kuruyemişçiler ve çiçekçiler telefonla ya da online olarak aldıkları siparişleri teslim edebileceklerdir. Lokanta/restoran, pastane ve tatlıcı tarzı iş yerleri ise bugün saat 20.00'ye kadar paket servis+gel-al şeklinde, 20.00-24.00 saatleri arasında ise sadece paket servis şeklinde faaliyet gösterecek olup bu iş yerleri Cumartesi ve Pazar günleri 10.00-24.00 saatleri arasında paket servis faaliyetlerine devam edebileceklerdir"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)