E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'nin CNN Türk boykotu bir kez daha delindi---

CHP'nin CNN Türk boykotu bir kez daha delindi

CHP'nin CNN Türk boykotu bir kez daha delindi
25 Temmuz 2020 - 16:28 borsagundem.com

CHP'nin 37. Olağan Kurultayı başlarken, partinin CNN Türk ekranlarına çıkmama kararını Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ihlal etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP'nin bugün başlayan 37, Olağan Kurultayı'nda CNN Türk'ün canlı yayınına katılarak, CHP'nin CNN Türk ambargosunu delmiş oldu. 

Büyükerşen'i canlı yayınında konuk eden Hakan Çelik de sosyal medyada bir mesaj paylaşıp, “CNN Türk CHP Kurultayı özel yayınında, davetimi kabul eden siyaset duayeni, değerli akademisyen ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e çok teşekkür ederim” yazdı.

​CHP, geçen Şubat ayında CNN Türk'ü boykot kararı aldığını resmi olarak duyurmuş ve açıklamada "Gerçekleri örterek AK Parti söylemleri doğrultusunda adeta bir reklam ajansı gibi çalışan televizyon kanalı yerel seçimlerden bu yana CHP karşısındaki konumlandırmasını sürdürmektedir. CNN Türk kanalının patronundan ve yönetiminden iktidarın saray bataklığından çıkıp özgür tutum takınmalarını ve objektif yayıncılık ilkelerine sarılmalarını talep ediyoruz" ifadelerine yer verilmişti. 

Bu kararın ardından CNN Türk'te programa katılan parti üyesi Ümit Kocasakal ile eski İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, partiden ihraç edilmişti. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (12)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • muck26 Temmuz 2020 20:10

    CNNreklamlar abakıyorum çok pasifleşmiş. mesela, x devle tbankası reklamları, bazı kamu kurum vb destekli reklamlar, bazı siyasi rant için verilen reklamlar var. Aynı ahaber gibi. Ahaberde ziraatbank, vakıfbank gibi devlet bankalarının reklamları para karşılığı dönüyor. Diğer kanallara verilmiyor devlet bankalarından reklam çok ilginç. yani devletin malı deniz... mantıgı var. cnn de o duruma geldi. Ama seçimlerde ibde değişince, kanal bildiğin çöp olacak. Yada kadrolar genel müdürden başlayacak yukardan aşağı law edilecek, örnek, koskoca sabah gazetesi x milyon usd iken değeri her geçen gün küçülüyor. küllüm zarar. 

  • &&&& ^^^^ &&&&26 Temmuz 2020 17:55

    zaten chp nin çıkacağı pek ekran kalmadı sadece HaberTÜRK var.diğer kanallara kabul etmiyorlarki elleri mecbur.onlarda zaten can atıyorlardı muratlarına ermişlerdir.

  • Gripen26 Temmuz 2020 08:39

    Ben CHP liler kadar sazanini görmedim faşizmin zirve yaptığı muhaliflerin susturuldugu ve bunada demokrasi dendiği bunuda yiyen sorgulamayan bir koyun sürüsü pardon kitle olduğu bir parti sözüm ona cagdas

  • jachacı26 Temmuz 2020 20:12

     bir nokta kur yahu, noktasız uzun cümleler anlaşılmaz. kısa cümleler anlaşılır. ne dedin kimse anlamadı. övdün mü sövdün mü. anayasa maddeleri gibi yarım sayfa noktası cümle :D

  • Vb25 Temmuz 2020 22:17

    "şunu da kovayım da partide kemalist kalmasın , hdp'yi de pek desteklemiyor zaten " Kemal K. 

  • Alb25 Temmuz 2020 17:22

    Kemal beyle parti fasizimme evriliyor muhalifleri sustur yasaklar koy utanmadan demokrasiden bahset

  • Kaçan Grup25 Temmuz 2020 21:11

    en azından fetöcü diye iftira atmıyorlar

  • :)25 Temmuz 2020 18:20

    Tanıdık değilmi?

  • AHMET ÖZBİR25 Temmuz 2020 16:47

    CNN TÜRK'ün gerçek sahiplerine geçince CHP YAN ÇİZMEYE başladı, eğer eski CNN Türk olsaydı, ORADA YATARDINIZ ŞEREFİME!

  • AkTorol Ahmet Ötzbir26 Temmuz 2020 20:13

    7 bin şehit verdik. tweeter hesaplarımız açılmadı patron..7 binden fazla troll hesap patladı.... Maaş yattımı bu ay reis...? benim geriden geliyor. Bayramda ikramiye varmı dersin?

  • Gerçekten mi?25 Temmuz 2020 20:10

    Gerçek sahip kim oluyor ÖZTROLL. Yandaş olunca, gerçek sahip oluyor öyle mi? Sen ne... neyse anladın sen onu.

  • EKRİST25 Temmuz 2020 16:35

    Delinse ne olur delinmese ne olur.değişen bir şey yok ki.aynı tas aynı hamam.50 senedir partinin sırtına binip rant yapıyorlar.bunların partilerine bir  yararları yok ki ülkeye yararları olsun.eskiye rağbet olsa bit pazarına rahmet yağardı.