E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'li vekillerden Baykal'a tepki---

CHP'li vekillerden Baykal'a tepki

CHP'li vekillerden Baykal'a tepki
23 Haziran 2015 - 01:07 borsagundem.com

CHP'li milletvekillerinin genel merkezdeki toplantısında bazı vekiller Deniz Baykal'a, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi nedeniyle tepki gösterdi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu milletvekilleriyle ‘Genel Merkez’de bir araya geldi. Toplantıda söz alan Deniz Baykal ile bazı milletvekilleri arasında tartışma yaşandığı öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre bir konuşma yapan Deniz Baykal "Meclis Başkanlığına ilk kez bu kadar yakınız" dedi. Baykal'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesini de gündeme taşıdığı, bu görüşme öncesi Kemal Kılıçdaroğlu'nu bilgilendirmediği iddialarına tepki göstererek "Ben sizi aradım, hayatım boyunca yalan söylemedim" ifadelerini kullandığı belirtildi. Bu sözler üzerine bazı milletvekillerinin Baykal'a tepki gösterdiği ve "Erdoğan'ın görüşme teklifini geri çevirmeliydiniz, bu iklimde bu görüşmenin yanlış anlamalara yol açacaği çok açık. Tabanımıza anlatmakta güçlük çekiyoruz" dedikleri öğrenildi. Üç buçuk saat süren toplantıda koalisyon seçenekleri de değerlendirildi. Toplantıda Meclis Başkanlığı seçimi de konuşuldu. MHP ve HDP tarafından seçimin üçüncü turunda desteklenecek bir ismin aday gösterilmesi görüşü ön plana çıktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • recep23 Haziran 2015 09:44

    Türkiye de MHP ve HDP nin ortak destekliyeceği aday var mı?Olsa olsa BAYKAL dır.Malum onuda 4 parti destekleyebilir.Büyük ustalık gerektiren bir seçim olacak,senaryoyu iyi kuracak parti başkanlık seçiminde MHP den başka partiye kaydırabilir.Oda AKParti dir.Başkanlık 1.sıra MHP gözüküyor.

  • Hiç sevemedim 23 Haziran 2015 06:55

    Sayin Baykal kasedi çıktığında kendin söyledin kimin gözlüğü nü taktigini ve seyredip kamuya servis ettiğini geçmiş demekki Sayin Baykal için ders alınacak bir olay değil koşa koşa gitmen kimin kafası ben chp genel başkanı olsam bir saniye tutmam partiyle ilişkisini hemen keserim