E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'li vekilin eli kanlar içinde---

CHP'li vekilin eli kanlar içinde

CHP'li vekilin eli kanlar içinde
01 Mayıs 2015 - 17:18 borsagundem.com

1 Mayıs’ı kutlamak için Beşiktaş’a gelen CHP milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eli kesildi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Beşiktaş'ta gözaltına alınan eylemcilerin emniyete götürüldüğü otobüse binmek istedi. Otobüse alınmayan Erdoğdu, yumruk atarak aracın camını kırdı.  
CHP'li vekilin eli kanlar içinde kaldı
CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, Beşiktaş'ta polisin müdahalesi sırasında gözaltına alınan eylemcilere destek vermek istedi. Gözaltına alınan eylemcilerin yanına gitmeye çalışan Erdoğdu, bu sırada polis otobüsünün hareket ettiğini görünce otobüse binmek istedi. Erdoğdu, araca alınmayınca aracı yumrukladı. Otobüsün ön kapı camını kıran Erdoğdu, "Ben de geleceğim, beni de alın" diye bağırdı.

Otobüs camındaki kırıklar nedeniyle eli kesilen Erdoğdu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Üzerimize araba sürüyorlar, masum çocukları tahrik ediyorlar. Bir şey yoktu burada. Polis illegal, halkım legal. Çocuklara işkence ediyorlar. Gözaltında kızları taciz ediyorlar" iddiasında bulundu. Erdoğdu güçlükle sakinleştirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • çakır02 Mayıs 2015 23:02

    Milletin vekılı polis otosunun camını kırıyor ve oy istiyor kırdığın camın parasını kımler ödüyor vekil benim için sadece v

  • uyanın artık01 Mayıs 2015 19:56

    Bunlarla halkı kendinizden nefret etirdiniz. Nasıl polis taciz etti. bir gün üzerine kalır. Bukadar yalan ayıp

  • çakır01 Mayıs 2015 18:28

    CHP Li millet vekili şovmen macera heyecan aramış kanlı macera olmuş. sizden nefret etmeleri için her olumsuz işler partisi oldu uzucu