E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'li vekil kalp krizi geçirdi---

CHP'li vekil kalp krizi geçirdi

CHP'li vekil kalp krizi geçirdi
30 Haziran 2017 - 11:24 borsagundem.com

CHP'li milletvekili Hüseyin Yıldız kalp krizi geçirdi

CHP Aydın milletvekili Hüseyin Yıldız Adalet Yürüyüşü esnasında kalp rahatsızlığı yaşadı. Kalp krizi ya da kalp spazmı geçirdiği belirtilen Yıldız hastaneye kaldırıldı. Yıldız'ın sağlık durumu iyi.

Hastaneye kaldırılan Yıldız'ın tedavi altına alındığı bildirildi. Yıldız'a anjiyo yapılacağı gelen ilk bilgiler arasında.

CHP milletvekili Tuncay Özkan, Yıldız'ın kalp krizi geçirdiğini belirterek hastaneye götürülürken sedyede çekilen bir fotoğrafını paylaştı.

24 SAAT GÖZLEM ALTINDA TUTULACAK

CHP'li vekile ilk müdahaleyi kortejde bulunan CHP'li doktor vekiller ve 112 acil sağlık çalışanları yaptı.

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Hüseyin Yıldız, burada tedavi altına alındı. Hastane yetkilileri, Hüseyin Yıldız’ın kalp spazmı geçirdiğini, kontrol amacıyla 24 saat gözetim altında tutulacağını bildirdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • :)01 Temmuz 2017 00:34

    adam ürüyor hainn... adam konuşuyor hainn... adam miting yapıyo hainnn. seçimlerde hayır diye hainnn. saçma kişisel yasalara ses çıkarıtıyor hain... yahu bırakın çocukluğu. a da b de hakın hizmetkarıdır. bana hizmet etmeyen inmeye koltugu bırakmaya mahkumdur. sansurlede olsa. baskılada olsa. hizmet yoksa güle güle... a yada b benı alakadar etmez. ben halkım hukuk, maaş, gelir, yaşam standardıma yarayana bakarım. hizmet için yürüsünler,koşsunlar,konuşsunlar,yasa sıkartsınlar işleri ne hepsinin..

  • Nedim30 Haziran 2017 20:41

    sen ne anladın ADALET anlat bakiim bana.

  • Ziya30 Haziran 2017 20:39

    Bazı andavallar özgürlük ve demokrasiden bahsediyor. pkk paçavraları ile Atatürk posterini bir araya getirmek en büyük alçaklıktır. Bir an önce fetocu pkk lı ve gizli pkklı alçaklar için adaletin tecelli etmesi en büyük temennimdir. Böyle kırıkların özgürlüğü hapishaneden ibaret olmalıdır. Bir de bazı hastalıklı ucubeler, yorumcuları seviyesizliği ve cahil olmakla suçluyor güya; Bunlar yazacak bir şeyleri olamayınca halkın kendilerini iyice teşhir ettiklerini fark edince hep böyle yaparlar. Adetleri olduğu üzere kendilerini alim halkı cahil olarak görür bu hödükler.

  • fatih,islambul30 Haziran 2017 18:51

    ADALET ARAYANLAR 15 TEMMUZDA ADALETİN YANINDAN GEÇMEDİLER BUNLAR ÜLKEYİ KARIŞTIRMAK İSTİYORLAR ADALET SİZE KALIRSA BU ÜLKE BÖLÜNÜR

  • dogrusu30 Haziran 2017 16:06

    Özgürlük için devam...

  • Aslı Özer30 Haziran 2017 14:21

    Adalet için bırakın kilometrelerce yürümeyi, her şey yapılmaya değer. Bravo Kılıçdaroğlu

  • Realist30 Haziran 2017 14:20

    Aşağıdaki yorumlara baktığınızda cahilliğin ve seviyenin yerlerde süründüğünü göreceksiniz.

  • mercan dede30 Haziran 2017 14:11

    Allah şifa nasip eder İnşallah.bu sıcakta bir sürü ilgisiz denizlerde keyif çatarken sorumlu hissetmiş..Anadolu insanı merhametlidir ne oldu insanlığa..

  • Adalet30 Haziran 2017 13:50

    Anlama ve idrak etme kapasitesine sahip olsanız özgürlük ve demokrasinin ne kadar anlamlı olduğunu bileceksiniz.Lâkin o kapasite birçok zavallılarda malesef yok.

  • KARAGÜMRÜK30 Haziran 2017 13:50

    kimin bölücü kimin hain olduğunu bu millet çok iyi bilir.

  • fatih,islambul30 Haziran 2017 12:35

    durun bakalım daha çok kırız geçirecek siniz birde millet için yürüyün bülücüler ve hayinler için yürümeyin

  • mısırzade30 Haziran 2017 12:35

    Kemal istanbula kadar yanındakileri telef etmeye kararlı.

  • Sözün özü30 Haziran 2017 11:30

    ECEL GELDİ CİHANE BAŞ AĞRISI BAHANE...