E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'li vekil Facebook'ta bakın ne yaptı!---

CHP'li vekil Facebook'ta bakın ne yaptı!

CHP'li vekil Facebook'ta bakın ne yaptı!
13 Ağustos 2013 - 14:40 borsagundem.com

CHP milletvekili Aykut Erdoğdu, Facebook’ta da ilklere imza attı

Özellikle Twitter’ı oldukça aktif bir şekilde kullanmaya başlayan siyasiler Facebook’ta da ilklere imza atıyor. CHP milletvekili Aykut Erdoğdu, Facebook’un reklam bölümünden bir alan kiralayarak Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’a çattı.
Erdoğdu’nun Facebook’tan bir reklam alanı kiraladığı ise sağ alt köşede bulunan ‘sponsored’ kelimesinden anlaşılıyor. Bir iletisinin daha fazla kullanıcıya ulaşmasını isteyen kişiler para ödeyerek bunu sağlayabiliyor.
Türkiye’de milletvekillerinin Twitter’ı kullanarak siyasi görüşlerini dile getirmesi alışıldık bir durum olsa da bir haberin Facebook’ta reklam alanı kullanılarak kitlelere ulaştırılmaya çalışılması bugüne kadar pek rastlanan bir durum değil.
BANKA EL KOYDU İDDİASI
Erdoğdu, Facebook’un reklam alanında çıkan yazısında TOKİ ile ilgili yolsuzluk belgelerini ortaya çıkarmasına rağmen Bakan Bayraktar’ın henüz istifa etmediğini belirtti.
CHP’li vekil paylaştığı yazısında, TOKİ’nin devlete ait yüzlerce konut ve işyerini KC Grup isimli şirketin banka kredisi borçlarına karşı teminat verdiğini, şirketin bu teminat karşılığında bankadan kredi aldığını, ancak şirket borçlarını ödemeyince banka tarafından bu gayrimenkullere el konulmuştu iddia ediyor. Bu durumun bir yolsuzluk olduğunu belirten Erdoğdu TOKİ’nin yolsuzluk nedeniyle 60 milyon TL zarar ettiğini aktarıyor.
Bununla beraber Erdoğdu, TOKİ’deki bu yolsuzluğun kapatılması için yeni bir şirket kurularak 450 milyon TL tutarında ihaleler verildiğini ve daha büyük yolsuzluklara yol açıldığını iddia ediyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)