E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisCHP'li tosuncuk 1 milyarla kaçtı iddiası---

CHP'li tosuncuk 1 milyarla kaçtı iddiası

CHP'li tosuncuk 1 milyarla kaçtı iddiası
04 Ekim 2021 - 09:32 borsagundem.com

CHP'den İstanbul 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı, 2019 Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayı ve 2020'de de Eyüpsultan İlçe Başkan Adayı olan Saim Diken'in partililerden topladığı 1 milyar TL ile yurtdışına çıktığı iddia edildi.

2020'de Anamuhalefet partisinden aday olan Eyüpsultan İlçe Başkan Adayı olan Saim Diken'in partililerden topladığı 1 milyar TL ile yurt dışına gittiği belirtildi! Sabah'tan Barış Şavaş'ın haberine göre işte o haberin detayları:

Cumhuriyet Halk Partisi, kurucusu olduğu Çiftlik Bank üzerinden binlerce kişiyi dolandıran Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın olayının bir benzeri ile çalkalanıyor. İddiaya göre Saim Diken, CHP'de aktif olarak görev yapan bir isimdi. İstanbul 2. Bölge Milletvekili aday adayı oldu. Seçilemeyince 2019 yerel seçimlerinde Eyüpsultan Belediye Başkan aday adayı oldu. Burada da kendisine yer bulamayınca, 2020'de Eyüpsultan CHP İlçe Başkan adayı oldu. 150 oy aldı ancak 7 oy farkıyla yarışı kaybetti. CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş seçildi.

ABD'YE YERLEŞTİ İDDİASI

Diken, CHP içerisinde girdiği her yarıştan mağlup ayrılırken, son golünü attı. CHP'li bazı milletvekilleri, İl Başkanları ve yardımcıları, Belediye Başkanları, Meclis üyeleri ve partili müteahhitlerden tüm bu seçim çalışmaları sırasında yaklaşık 1 milyar topladı. Daha sonra kendisinden bir daha haber alınamadı.

CHP kulislerinde Diken'in ortadan kaybolduğu konuşulurken bazı meclis üyeleri de soyadı üzerinden argo espriler yapmayı ihmal etmedi.

CHP'lileri ve partili vatandaşlardan parayı toplayan Diken'in ayrıca sosyal medya hesaplarını ve tüm iletişimini de kapattığı öğrenildi.

CHP'de Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca disipline sevk edildi

 

CHP'li Akın: EPDK elektriğe yüzde 15 zam yaptı

 

CHP'nin Meclis gündemi belli oldu!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • seçmen05 Ekim 2021 12:33

    ülkemizde kirlenmiş bir siyaset var, siyasetin bu kokuşmuşluktan ve kirlenmişlikten acilen  kurtulması gerekyor, bu kokuşmuşluk ve çürümüşlük malesef hakim partilerin ortak paydası haline gelmiştir. İktidar partisini bir kenara bırakıyorum, hak arama ve haksızlığa karşı yola çıkan CHP nin acilen bu kokuşmuş ve çürümüş kişilerden kurtulması gerekiyor ki özellikle belediyelerde hala bu kokuşmuş kişilerden çokça mevcuttur. Siyaseti halk ve ülke için değil kendi çıkarları için yapan ve bu yüzden belediyelere kapaklanan ve çöreklenen yüzlerce kilit noktalarda yiyici vardır. bu yüzden CHP nin örgütlerden başlayarak ve özellikle belediyelerde ciddi temizliğe ihtiyacı var.  bu kişiler ülkeye olduğu kadar CHP ye de en büyük zararı veren kan emicilerdir. aydınlık ve temiz bir gelecek  hayal ediyorsak bu ancak ve ancak temiz, dürüst ve ahlaklı kişiler ve siyasetçilerle mümkün olacaktır. 

  • AHMET ÖZBİR04 Ekim 2021 17:21

    CHP'nin çokbilmişleri, kaosu özleyenleri BU VURGUNUN ÜSTÜNÜ ÖRTER. Neler yaşandı neler, tecavüz, sarkıntılık, okşama, boşama ne ararsan bunlarda var, ne hikmetse GÖRMEZDEN GELİNİYOR. Bunların zihniyetinden olan gazeteci geçineni kitap satıyor, maliyeti üç-beş lira, SATIYOR 1500 TL'den. Nasıl olsa GÖZÜNÜ KAPATMIŞ KİTLE HAZIR. Ver para AL, tıpış tıpış oyunu ver AL, biz ne dersek itiraz yok, araştırmak, karıştırmak asla yok, EMREDERSİNİZ. İşte CHP bu abi, daima MUHALEFET.

  • Murat04 Ekim 2021 12:29

    İsmi de manidar,Deveye diken...

  • 🤔🤔🤔04 Ekim 2021 11:47

    https://odatv4.com/guncel/1-milyar-lira-ile-kactigi-soylenen-saim-diken-in-esi-odatv-ye-konustu-218132

  • oktay doğaner04 Ekim 2021 11:30

    Tosuncuk vurgunu:Sermaye Piyasası Kurulu'nun raporuna göre 77 bin 843 kişiden 511 milyon TL toplandı. chp li tosuncuk bu kadar insanı dolandıramıyacağına göre chp nin içinde de haydan para kazanan çok demekki

  • Mucise Reis ;)04 Ekim 2021 11:19

    Bunlar millete ders olsun.... bir kişi 24 saat anıtkabirde nöbet tutabilir... bir kişi 24 saat camide namazlar ibadetler yapabilir.. bu yaptıkları kendısınedır. seni hiç bir şekild eilgilendirmez ve bağlamaz. bu tiplere asla kanmamalısın. hukuk adam gibi hukuk ülkeyi düze çıkartır. Türkiye bir vukaat geldığında, polis tanıdı kvarmı, kaymakam tanıdık varmı,  siyasi tanıdık varmı, bekçi tnaıdık varmı denir.. ABD, KANADa, İNGİLTERE, ALMANYADA bir olay geldiğinde avukatımı aradım. Avukatı tuttum vb derler.. Yani, ülkede HUKUK ADALET güveni önemlidir.. Kanma kardeşim : ) enayı olma sende...

  • CHP li DİKEN04 Ekim 2021 10:41

    Adan CHP lileri çözmüş.''Kitle müsait,kitle kitleyebildiğin kadar'' demiş ve kitlemiş..

  • ali04 Ekim 2021 09:47

    ülkenin durumu bu