E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'li Öztrak, TL'nin değer kaybını değerlendirdi---

CHP'li Öztrak, TL'nin değer kaybını değerlendirdi

CHP'li Öztrak, TL'nin değer kaybını değerlendirdi
09 Mayıs 2019 - 14:09 borsagundem.com

CHP Sözcüsü Öztrak, ''Hazine'nin yurtdışından borçlanma maliyetleri artacak. Türk Lirası'nın değer kaybı pahalılığı daha da artıracak. Sandık darbesi milletimizin sırtına da büyük yükler yükleyecektir.'' dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak basın toplantısı düzenledi.

Öztrak'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Hazine'nin yurtdışından borçlanma maliyetleri artacak. Türk Lirası'nın değer kaybı pahalılığı daha da artıracak. Son 39 günde dolar kurunda meydana gelen 69 kuruşluk artış şirketlerin bilançosuna 136 milyar liralık ek zarar olarak yansıyacak. Sandık darbesi milletimizin sırtına da büyük yükler yüklecektir.

''MİLLETİMİZ SEÇİM DEĞİL GEÇİM PEŞİNDE''

6 Mayıs darbesi sadece Ekrem İmamoğlu'nu değil 82 milyon yurttaşımızı mağdur etti. Darbeciler ramazanın ilk orucunu kul hakkı yiyerek açtılar. Milletimiz seçim değil geçim peşinde. Milleti unuttular. Millet feryat etmeye başladığında hemen rahatsız oluyorlar. Vatandaşa ayar vermeye kalkıyorlar. Akıllarında varsa yoksa İstanbul ve İstanbul'un rantı. Derdime çare diyenlere basıyorlar fırçayı. 23 Haziran'da İstanbul'da daha büyük bir zafer kazanacağız. Her şey çok güzel olacak.

BAĞIŞ KAMPANYASI

Bazı bankalar gönderilen bağışlarla ilgili olarak alıcı kısmına Sayın Ekrem İmamoğlu'nun ismi yazıldığı için bunu geri iade ediyorlarmış. Hesaplar CHP Genel Merkezi'ne ait olduğundan alıcı ismi olarak CHP Genel Merkezi yazılırsa bu tür sıkıntılar önlenmiş olacak.

BAHÇELİ'NİN DOKUNULMAZLIK ÇAĞRISI

Dün Devlet Bahçeli'nin dokunulmazlıkla ilgili açıklaması oldu. Bu açıklamanın ne olduğunu anlamadık. MHP Grubu'nun lideri Bahçeli hodri meydan diyoruz. Dokunulmazlık kaldırılacakmış yapabiliyorlarsa buyursun yapsınlar.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mnoğlu09 Mayıs 2019 16:35

    Hükumeti suçlamak sizin en iyi yaptıgı nız şey sen ekonomi mi okudun bukadar seyi Nerden biliyorsun? Soğan patatescilerdenmi öğrendiniz ulan aç kalır açıkta kalır yinede benim dinime dilime giyimime el uzatan şu kahpe zihniyete oy vermem.

  • Hadi be09 Mayıs 2019 19:18

    Hırsızlığa, yolsuzluğa, yalana, talana destek veren ahlaksız adamın dini mi olur ? Din tüccarları sizi. Peygamber zamanında yaşasanız sahabeler münafık derlerdi sizin gibilere

  • ekrem09 Mayıs 2019 14:47

    millet geçim peşinde chp oyun peşinde ysk oyun'u gördü halkın oy'unu kurtardı chp oyunu  devam ettiriyor oyunun amacı halkı fakirleştirmek devleti dış güçlere muhtaç hale getirmek. hukuk' a saygısızlık oyununa devam

  • HAKAN09 Mayıs 2019 16:23

    Cahil olanların merhameti ve lütfu azdır. Demiş Mevlana hazretleri 

  • türk09 Mayıs 2019 15:53

    hesap günü sana soracaklar neden her şey ortadayken bunca bilgi varken sen cahil kalıp bunca insanın hakkının yenmesine izin verdin diye bunu unutma

  • Münir09 Mayıs 2019 15:45

    Yahu yürü git. Hala daha CHP’yi suçluyorlar. Onlar mı getirdi dövizi ekonomiyi bu hallere? Hukuka saygısızlıkmış. Aynı zarfa atılan 4 oydan işine gelen 3 oy temiz,işine gelmeyen hileli. Hayatımda CHP’ye oy atmadım,sayenizde atacağım

  • AhmetK09 Mayıs 2019 14:41

    Kesin cok uzulmussunuzdur. Tum derdiniz ekonomik sıkıntı cıkıp, ak partının devrılmesi. Sankı vatandası dusunuyorsunuz.. Bır de partı olarak, avrupaya abdye bir laf etseniz. Mesela secım bizim iç işimiz gibi, yada kıbrısta dogalgaz aramak hakkımız gibi..

  • Hüseyin09 Mayıs 2019 16:27

    Arkadaşım çok doğru söylemişsin fakat anlayana hepsi olumsuza basmış.Nasıl Venezuelada adam muhalefet safına geçti Amerika adama yaptırımı kaldırdı.Aynı hesap bunlar korkuyorlar Amerikaya laf söylemeye yaptırım yeriz diye.