E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP’li Özkoç’dan Erdoğan’a 'fetih’ tepkisi---

CHP’li Özkoç’dan Erdoğan’a 'fetih’ tepkisi

CHP’li Özkoç’dan Erdoğan’a 'fetih’ tepkisi
10 Ekim 2019 - 14:50 borsagundem.com

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, harekata ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan'ın sözlerine tepki gösteren Özkoç "Biz oraya huzur için gidiyoruz diyen devlet adamı nasıl olur da fetih der?" diye konuştu.

CHP MYK Barış Pınarı Harekatı nedeniyle olağanüstü toplandı. Toplantı sorası CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç basına açıklama yaptı.

Özkoç’un açıklamasından satır başları şöyle;

“Barış Pınarı Harekatı adı altında Suriye topraklarına bir harekat başlatıldı. Biz başından beri Suriye devletinin başında kim varsa onlarla görüşme yapılması gerektiğini vurguladık. Erdoğan önerilerimize kulak tıkadı, kendi bildiğini yaptı. Kendisinin fetih dediği bir harekatı başlattıktan sonra genel başkanları aradı. Birer ikişer dakikalık ‘giriyoruz’ diye bilgi verdi. TBMM neden bu harekat hakkında bilgilendirilmedi.”

“Kendisi ‘BOP’un eş başkanıyım’ demiyor muydu? ‘Ben ABD projesinin eş başkanıyım’ diyorsun, şimdi dert yanıyorsun. İdlib’de insanlık dramından kurtardık dediği bölgeler şimdi terör bölgesi. Oradaki gözetleme kulelerindeki askerlerimizi Rusya tarafından korunuyor. Biz diyoruz ki Suriye’de insanların yaşaması için politik önlemler al diyoruz. Erdoğan ne diyor bugünkü konuşmasında fetih diyor. Biz oraya huzur için gidiyoruz diyen devlet adamı nasıl olur da fetih der?”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fatih istanbul10 Ekim 2019 21:23

    İSTER  BARIŞ  İSTER  FETİH DEYELİM EMEK  KAN DÖKÜLEN  TOPRAKLAR  BEDEL  EDEMEDEN TESLİM  EDİLMEZ  FETİHİMİZ  HAYIRLI OLSUN

  • ahmet dostum10 Ekim 2019 17:04

    Kuran nerede sen nerede kuran-ı kerim okununca sen oradan kaçansın.senin anladığın alemler ve rakı masaları sen bunlardan anlamassın.bu işler senin boyunu geçer.

  • : )10 Ekim 2019 16:57

    Ya toprak fetetmeyemi gidiyoruz, huzur götürmeye mi ? hakkaten bi çelişkili açıklama. ya devlat adamı gibi ol... yada siyasetçiyim de bilelim...

  • AHMET ÖZBİR10 Ekim 2019 16:35

    DÜZELTME: İstanbul'un fethedilişini de İnşallah kutlayacak, PKK'lı canilerin işgal ettikleri yerleri de FETHEDECEĞİZ. VATANDÖVERLERİ ÇILDIRTACAĞIZ!.. olacak. Bilginize.

  • AHMET ÖZBİR10 Ekim 2019 16:24

    FETİH Büyük Kurtarıcı Fatih'i hatırlatıyor. Bu tipler İstanbul'un fetihne işgal diyen zihniyetin çocukları. Allahıma hamdolsun müminler İstanbul'un fethedilişini de İnşallah PKK'lı canilerin işgal ettikleri yerleri de FETHEDECEĞİZ. VATANDÖVERLERİ ÇILDIRTACAĞIZ!..

  • Sakıp Sencan10 Ekim 2019 16:20

    Senin müslümanlığın kıyısından köşesinden haberin yoktur. Biz şuan PKK'yla değil Haçlı ordusu ile savaşıyoruz. CHP'nin kim olduğunu bu halk artık anlamalı. Ülkemiz yıkılmak üzere. Onlar hala düşmanlarımızla saf tutmaktadırlar.

  • Idtsnbul10 Ekim 2019 15:36

    Sen mılletvekıl maas hazıne bırak

  • spesifik10 Ekim 2019 15:09

    Senin algın bunu anlıyabilecek kapasiteye sahip değil...

  • dikkatli olunmalı10 Ekim 2019 15:00

    bence de sayın erdogan dikkat etmeli seçtiği kelimelere sonra dünya toprak almaya mı oraya gidiyorsunuz dediğinde .. yoo huzur için gidiyoruzu kimseye inandıramazssınız