E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP’li Özkoç hakkında Cumhurbaşkanı'na hakaretten soruşturma---

CHP’li Özkoç hakkında Cumhurbaşkanı'na hakaretten soruşturma

CHP’li Özkoç hakkında Cumhurbaşkanı'na hakaretten soruşturma
04 Mart 2020 - 18:39 borsagundem.com

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, CHP Milletvekili Engin Özkoç hakkında Cumhurbaşkanı'na hakaret suçundan soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’un TBMM’de yaptığı basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaret içerikli sözler sarf edildiğinin tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, Özkoç’un Twitter hesabından yaptığı paylaşım ve TBMM’deki konuşma içeriğinin 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun 299. maddesinde düzenlenen “cumhurbaşkanına hakaret” suçu kapsamında kaldığının değerlendirildiği ve hakkında “cumhurbaşkanına hakaret” suçundan resen soruşturma başlatıldığı bildirildi.

NE OLMUŞTU?

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında şehitlerle ilgili açıklamada bulunmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı,

*Bizim şehitlerimize, ‘kelle’ diyen bir kişinin sıfatlarını sayıyorum ben size.

Şehide kelle diyen kişi haysiyetsizdir, şehide kelle diyen kişi Türkiye Cumhuriyeti’nde şerefsizdir, şehide kelle diyen kişi onursuzdur, şehide kelle diyen vatan hainidir.

TBMM'de olaylı oturum! Vekiller birbirine girdi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AHMET ÖZBİR05 Mart 2020 00:17

    SAAT 11.50 civarında bombayı patlattı Sn. Adalet Bakanımız Gül; "BAŞSAVCILIĞIN HAZIRLADIĞI FEZLEKEYİ DERHAL MECLİS'E GÖNDERECEĞİZ!" dedi. Yürü hain CEZAEVİNE, ORADA ÇÜRÜ!..

  • HALK04 Mart 2020 23:11

    SAYIN TAYYIB BAŞKANIM   AGIZLARINDAN NEFRET  CIKAN BU  VEKİLLERE 2 TRİLYONLUK DAVA ACIN   ENGİ    ÖZKAÇ VE ÖZGÜR  ÖZEL DEN DAVACI OLUN BUNLARI SECENLERDE PİŞMAN OLMUŞTUR ORDUMUZ SAVAŞIYOR BUNLARDA TAYYİB BAŞKANLA   SAVAŞIYOLAR  SALDIRIYORLAR FAKAT MİLLET KİMİN NE YAPTIGINI COK İYİ BİLİYOR 

  • Günaydın 04 Mart 2020 23:08

    Burası demokrasinin zirvede olduğu bir ülkedir. Böyle ülkelerde cumhurbaşkanı en ağır küfür ve hakaretleri edebilir,bir başkası asla edemez , biz buna eşitlik ilkesi diyoruz

  • Türkyılmaz 04 Mart 2020 23:01

    Katil Esed rejimi, Türkiye ile görüşmek için CHP'li dostlarına yalvarıyor. CHP'de hükümete "Esed ile görüşmelisiniz" diyor. Ağlamayın ulan!

  • HALK04 Mart 2020 22:11

    MİLLET VEKİLLİGİNİ FES EDCEKSİN  NASIL BİR KİN ARKADAŞ KILINTAR İMAMOGLU  BOŞ BOŞ KONUŞAN ÖZGĞR ÖZEL  ŞİMDİDE ENGİN  KAC CIKTI SİZ BELEDİYELERDE VERDİGİNİZ SÖZLERİ  UNUTTURMAK İÇİN  LAF KALABALIGI BOŞ BOŞ KONUŞMALARLA MİLLETİ KANDIRIYOR OYALIYORSUNUZ 

  • KURT04 Mart 2020 22:02

    BUNLAR HEP YALAN SÖYLÜYOR  İMAM OGLUYLA KILINCTAROGLU  ADETA YARIŞIYORLAR   BİRİ ZAM YAPMA VE İŞCİ KIYIMINDA DİGERİDE TAYYİB BAŞKANI NASIL CAMUR ATMANIN PEŞİNDEVATANDAŞ DEVLET,MİZE ORDUMUZA DUA EDERKEN  BUNLAR MECLİSTE KAVGA EDİYORLAR İLK SECİMDE MİLLET NOTU VERİR BİR DAHA MECLİSİ  GÖRÜRMÜSÜNÜZ BİLMEM

  • gobel6604 Mart 2020 21:54

    Reis demokrasiye gölge düşmesin endişesinden dolayı bunların godese atılmasına engel oluyor, yoksa başta kemal olmak üzere hepsi vatan hainliğinden godeslik.

  • Anti tez04 Mart 2020 21:31

    Engin Koç saçmalamış ne olursa olsun o sözler söylenmemeli.Bununla beraber Sn.Cumhur başkanı da Cumhur başkanıyım diye herkese istediğini söylüyor ne hakkı var.Önüne geleni şerefsiz hain vatan haini ilan ediyor ve çok normalmiş gibi onuda savunuyorlar.Olmaz öyle şey kimse kimseye bu lafları söyleyemez 

  • Halil 04 Mart 2020 21:27

    Oyunuz kaydedildi diyor yanlışlıkla bastim geride alamiyorim. Bu sistemi degistirin.

  • AHMET ÖZBİR04 Mart 2020 21:27

    TÜRKİYE CUMHURİYETİ'ne resmen saldırmış, düşmanımız olan KANI BOZUK ESED'İN YANINDA YER ALMIŞTIR! Bu hainliğinin cezası acilen kesilmeli, TÜRK VATANDAŞLIĞINDAN ATILMALIDIR!..

  • Sefer04 Mart 2020 22:15

    Yarın Rusya ile anlaşmadan sonra dua ette Esad la masaya oturmasın başkanımız

  • Bika04 Mart 2020 21:15

    Şehide kelle diyenler var demek ki ! 

  • başkası04 Mart 2020 20:10

    Şehite kelle demek mi yanlış, yoksa bunu ifade etmek mi? Köpekleri salmışlar, taşları bağlamışlar.

  • kılıç04 Mart 2020 19:12

    KATIKSIZ VATAN HAYİNİSİN.REİSE KONUŞURKEN HADDİNİ BİLECEKSİN SABRIMIZI TAŞIRMA.REİS BU ÜLKENİN BAŞKANIDIR SENİN GİBİ HAYİNLER HADDİNİ AŞIYOR .

  • GENGHIS04 Mart 2020 18:48

    hakaret olarak ne söylemiş? merak ettim.