E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'li Köse: Kadın cinayetleri araştırılmalı---

CHP'li Köse: Kadın cinayetleri araştırılmalı

CHP'li Köse: Kadın cinayetleri araştırılmalı
09 Aralık 2019 - 16:45 borsagundem.com

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, "Artarak devam eden kadın cinayetlerine tanıklık ediyoruz. Bunun sebepleri araştırılmalı" dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, 'Demokrasi, Adalet ve Barış Yolculuğu' projesi kapsamında partisinin Çankırı İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Burada konuşan Köse, proje kapsamında Çankırı ile birlikte 43 il ziyaret ettiğini söyleyerek, 81 ilin tamamını ziyaret edeceğini bildirdi. Türkiye'nin demokrasiye bağlı 5 temel sorununun olduğunu belirten Köse, "Demokrasi sorununa baktığımızda hak, hukuk ve adaletin Türkiye'de ne durumda olduğunu kendi hayatlarımızdan biliyoruz. İkinci büyük sorunumuz, ekonomi. Üretim yapılmayan bir Türkiye'yle karşı karşıyayız. Bir diğer sorunumuz; dış politika. Artarak devam eden kadın cinayetlerine tanıklık ediyoruz. Bunun sebepleri araştırılmalı. Bu artışta mevcut yasaların uygulanmadığını görüyoruz. İyi hal indirimlerinin olmadığı bir ülkede yaşamak istiyoruz." dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • erol g.09 Aralık 2019 20:00

    BAZI KURAN MEALLERİ KADINLARLA EVLİLER ALEYHİNEDİR KADIN DERNEKLERİ KADIN VEKİLLERİMİZ BU MEALLERİN TOPLANMASINI BU MEALLER YAZANLARIN YAYINLAYANLARIN CEZALANDIRILMALARI İÇİN KANUN TEKLİFİ VERMELİDİR

  • Aile parip09 Aralık 2019 18:36

    Araştır chp olarak milletvekil ve beledıye maas dusur herkesin cocukları eşit olsun bizim cıcuklar devlet hastane ve devlet okul sız yapın baskan araştır

  • Ayse09 Aralık 2019 18:10

    Ekonomi bence milletvekil maas dusurun fakir dağıtın