E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'li eski belediye başkanı 15 Temmuz paylaşımı nedeniyle gözaltında---

CHP'li eski belediye başkanı 15 Temmuz paylaşımı nedeniyle gözaltında

CHP'li eski belediye başkanı 15 Temmuz paylaşımı nedeniyle gözaltında
16 Temmuz 2022 - 09:58 borsagundem.com

Balıkesir'in Erdek ilçesi eski belediye başkanlarından CHP'li Hüseyin Sarı, 15 Temmuz paylaşımı dolayısı ile gözaltına alındı. Sarı, bugün sevk edildiği adliyede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Balıkesir'e bağlı Erdek İlçesi'nde daha önce yolsuzluk yaptığı için görevden alınan CHP'li eski Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, Sabah'tan Tuna Çam'ın haberine göre sosyal medya hesabında yaptığı 15 Temmuz paylaşımı nedeni ile gözaltına alındı.

2 yıl önce görevden alınan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, 15 Temmuz paylaşımı dolayısı ile gözaltına alındı. CHP'li Sarı'nın sosyal medya hesabından yaptığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü sebebi ile görsel ve yazılı paylaşımı nedeni ile ikamet ettiği evinden Erdek polis ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenilirken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile olay hakkında bilgi verdi.

Bakan Soylu, iletisinde, "15 Temmuz ihanetine direnen vatandaşlarımızı ve şehitlerimizi aşağılayan H.S. isimli şahıs, Balıkesir polisimiz tarafından gözaltına alındı. Halkı kin ve düşmanlığa tahrik, suç ve suçluyu övme, terör örgütü propagandası yapma suçlardan hakkında yasal işlem başlatıldı" dedi.

Hüseyin Sarı'ya daha önce de Cumhurbaşkanına hakaretten işlem yapılırken, ihalede usulsüzlük karıştırmak suçundan Erdek Belediye Başkanlığı görevinden alınmıştı.

SERBEST BIRAKILDI

Bu sabah adliyeye sevk edilen Sarı, ifadesinin ardından, tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı görevinden uzaklaştırıldı

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı görevden alındı

 

 
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • baran16 Temmuz 2022 10:45

    Neden o. çocukları bu partide? Yalanın üzerine yemin edecek kadar aşağılık ve reziller!  Herif duş alıp kahve içiyor ağzını açık tek kelime söylemiyor.  Sonra da Bıden p.çi bu atari oyununa benziyor derken Sansaryan da bu bir tiiyatrodur demekte.  Üstelik devlet ricalini de korkup kaçmakla itham ediyor.  Bakın gerçekten siz aşağılık bu ülkeye hiç bir aidiyetiniz olmayan kripto p..çlerisiniz.