E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP'den flaş TRT kararı---

CHP'den flaş TRT kararı

CHP'den flaş TRT kararı
13 Haziran 2018 - 16:57 borsagundem.com

CHP, 24 Haziran seçimleri için TRT'de kendisine ayrıan propaganda hakkını kullanmayacağını TRT'ye bildirdi

CHP Genel Merkezi'nce TRT tarafından cumhurbaşkanı adaylarına tanınan konuşma hakkının kullanılmayacağı Türkiye Radyo Televizyon Kurumu'na ve Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) bildirildi.

CHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamada, "TRT'nin kendisine bağlı radyo ve televizyonlarının tümünde şu ana dek sürekli taraflı yayın yapması, objektif yayın ilkelerine uymaması, normal yayın akışında seçime giren siyasi partiler ve adaylara eşit davranmaması nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi, kendisine tanınan konuşma hakkını kullanmayacağını Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan tarafından YSK'ya ve TRT'ye bildirdi" denildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan imzasıyla YSK'ya ve TRT'ye gönderilen dilekçelerde ise kuruma bağlı radyo ve televizyonların tümünde şu ana dek taraflı yayın yapıldığı, objektif yayın ilkelerine uyulmadığı, normal yayın akışında seçime giren siyasi partiler ve adaylara eşit davranılmadığı kaydedilerek, 11 Haziran 2018 tarihinde çekimleri yapılan ve 17 Haziran 2018 tarihinde yayınlanması planlanan açıklamaların TRT'de yayınlanmasından vazgeçtikleri belirtildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hasan aydın13 Haziran 2018 23:09

    Mağdur edebiyatı yaparak oy almanın derdindesiniz. Boşuna uğraşıyorsunuz. 70-80'lerin Türkiye'sinde değiliz. Araştırıyoruz, düşünüyor, kıyas ediyoruz. İcraat yapın, duyar kasmayın.

  • Selahattin abi13 Haziran 2018 18:56

    Bu kurum hiç bu kadar yozlaşmadı,adamcılaşmadı,İktidarın yalakalığını yapmadı.Devletin tüm kurumları bu halde yazık ..

  • Bika13 Haziran 2018 20:02

    Ergenekon ve Balyoz davalarında polis henüz şüphelinin evine ulaşmadan TRT polisin kimleri gözaltına aldığını açıklıyordu.

  • Bika13 Haziran 2018 17:53

    TRT payı elektrik faturalarından çıkarılsın.

  • K213 Haziran 2018 17:21

    İLERİ DEMOKRASİ.............UTANIN 80 MİLYONUNN PARASIYLA İKTİDARA SU TAŞIYAN TRT...........

  • aferin13 Haziran 2018 17:19

    aferin, demek ki muhalif mesaj verilebiliyormuş. isteyince oluyormuş. tepki koyarak mesaj vereceksiniz.