E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP’den dikkat çeken erken seçim açıklaması---

CHP’den dikkat çeken erken seçim açıklaması

CHP’den dikkat çeken erken seçim açıklaması
20 Kasım 2019 - 18:34 borsagundem.com

Özkoç, "Bizim gündemimizde erken seçim değil, vatandaşımızın bugün düştüğü durum, ekonomik güçlükler vardır. Hepimiz mücadele vermeye devam ediyoruz. Erken seçim söz konusu olacaksa bir an önce olmasını biz de isteriz” dedi

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında dün Genel Kurul'da yaşanan tartışmaya değinerek, AKP Grup Başkanvekiliyle konuyu kendi aralarında tartıştıklarını ve netleştirdiklerini ifade etti.

Özkoç, “Bugün Erdoğan beni kastederek, ‘Daha önce şahsıma hakaret etmişti. Şimdi de kadın grup başkanvekiline hakaret etti, ceza da yetmez milletvekillerine sesleniyorum gereğini yapın' dedi. Ben de AKP Genel Başkanı'na sesleniyorum. Bizi başka gündem konularına çekerek asıl gündem konusundan uzaklaştıracaksınız. Bugünün gündem konusu insanlarımızın yoksulluğu, intiharlar, iş dünyasının ayıpları ve gerçekten Türkiye'nin indiği çıkmazdır. Grup başkanvekiliniz Türkiye Cumhuriyeti'nin önemli siyaset liderlerinden Ecevit'i ABD emperyalizmi karşısında el pençe divan durmakla suçlayacak” ifadelerini kullandı.

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Erken seçimle ilgili soru üzerine Özkoç, “İYİ Parti’nin iç meselesidir. Kendi gruplarında değerlendirmişlerdir. Biz buna saygı duyarız ancak bizim gündemimizde erken seçim değil, vatandaşımızın bugün düştüğü durum, ekonomik güçlükler vardır. Hepimiz mücadele vermeye devam ediyoruz. Erken seçim söz konusu olacaksa bir an önce olmasını biz de isteriz” dedi.

Bir köşe yazarının CHP'li önemli bir siyasetçinin Erdoğan'ın huzuruna çıktığı iddialarına ilişkin ise Özkoç, “CHP töhmet altında kalıyor. Bir kişinin hakkını koruyayım derken bir partinin hakkı, hukuku korunmuyor. Bu gerçekten açıklanmalı. CHP demokratik kurallar içinde genel başkanını belirleyen, ülkesi için mücadele eden genel başkanı her zaman seçmiştir. Başımızda çok onur, gurur duyduğumuz bir genel başkan vardır” diye konuştu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (24)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ........21 Kasım 2019 07:20

    Chp=hdp, hdp= pkk. Biz bu ülkeyi bunlara nasıl teslim edelim. Allah muhafaza. Rabbim böyle bir bela vermesin başımıza. Türkiye tarihinde hiçbir zaman bunların yönetimin başına geldiğini göstermesin bu millete.

  • Seçmen.21 Kasım 2019 07:11

    Seçim olacaktır kesin bir dolarlık adamlar.

  • ahaha21 Kasım 2019 00:24

    seçim ola bile aynı tiyatro... hiç bir şey olmamış olsa bile... nınn nınn ınnnda nınnn ))) yenilen pehlivan güreşe doymaz beyler...

  • ...21 Kasım 2019 00:21

    asgari ücret 2000 tl .gümluk gelir 70 tl... bu istanbulda nasıl yaşanır ulen?   kira,elektrık,su,doğalgaz,otobus bileti, meyse ,mutfak. birde hastaneye gittin mi eksi bakiye çek kredi fazile öde... ödeyebilirsen işinden kovulmazsan oda... valla işler iyi deil... millet tuneld eışık var diyor. tunel nerde yahu??

  • İstanbul chp20 Kasım 2019 23:56

    Sen once milletvekıl maas oğretmen maas 3katın gecmez yap secim kim pırecek sın

  • Afyonlu20 Kasım 2019 23:48

    Hafta sonu genel kongremizi yaptık seçime hazırız! Ankatlerde ismine bile yer vermeyenler arena spor salonundaki heyecanı görünce şaşırdılar! Yeni liderimiz Fatih Erbakan dır.

  • Şenol 20 Kasım 2019 23:08

    Kime uşaklık ediyor bu gene nezaman piyasada yaprak kımıldamaya meyletse bu zibidi çıkıp ortalıkta felaket tellallığı yapıyor

  • chp ülkenin başına bela 20 Kasım 2019 22:41

    Siz ne zaman adam olacaksınız

  • Okadar20 Kasım 2019 22:36

    Diyelimki oldu diyelimki geldiniz 1 haftada dolar 15 olur 2 sen düşün artık tank palet sattı diye iftira edenler kompile Sandal savunduğunuz İsrail ve onun izantısı ABD ye verirsiniz ülkeyi

  • Yusuf karabulut 20 Kasım 2019 22:33

    Chp, pkk ya terör örgütü diyemez, pyd ye ülkesini savunan güç der, bizim yanımızda savaşan öso ya terörist der. Darbeye planlı der, teröristler için hdp liler ile beraber adalet yürüyüşü yapar, ülkemize 150 milyar dolar zarar veren gezi olaylarını destekler ekonomi battı der. Ülkemizi batı ya şikayet eder Atatürkçüyüm milliyetçiyim der. Chp Türkiye'nin başına beladır. Bunu aklı selimle düşünebilen herkes çok kolay anlar.

  • feto21 Kasım 2019 00:23

    muhterem hoca efendiye terr örgutu dendiğinde ..etrafında toplananları unutmadı millet. sen hiç kendını yorma gardaş. biliyor herkes. susuyorsa asaletinden susuyor. hesap da sorar bu millet 250 can gitti. o gunlerde gelecek. sen hiç merak etme... darbenin yolunu açanlar. okyanus ötesine selam gonderenler youtube de hala çıkıyor... sen hiç zihnını yorma.. youtube gir çatır çatır çıkıyor videolar. unumaz bu gençlik bunları...

  • emekli20 Kasım 2019 22:16

    kurtyemez sana iş cok gel 

  • Ozan 20 Kasım 2019 21:32

    Akp bir fırıldaklık peşinde beyler!

  • Zodyack 20 Kasım 2019 21:23

    Sayın Ekrem İmamoğlu'nun Pariste Fransızlara karşı, Türkiye'yi Fransızlara şikayet ederken nasıl gurur duyduysak. Türk milleti PKK'yı değil kürtleri öldürüyor yalanında nasıl sessiz kaldıysak. Erdoğan'ın ABD'yi ziyaretinde tüm dünyaya ders verirken ve tüm dünyaya haklılığımızı kanıtlarken utandık.

  • berk20 Kasım 2019 20:51

    erken secim sart bu kadro bu yonetim bu ulkeye hizmet veremiyorrrrrrrr.....

  • ekolayzır kk20 Kasım 2019 22:55

    Kılıçtaroğlu mu bu ülkeyi yönetecek yoksa destekçisi hdp mi? chp başa geçse ülke kaçan fetöcülerle mi dolar yoksa Demirtaşlar yüksekdağlar hapisten mi çıkar.

  • recep20 Kasım 2019 20:44

    Ne erken seçimi kardeşim?Sözünü bile etmek saçmalık.Artık bırakalım sistem otursun.Seçimler medeni ülkelerdeki gibi zamanında yapılsın.Seçimle gelen seçimle gitsin.

  • Türk20 Kasım 2019 20:32

    Bir dolarlık konuşmuş.

  • Devran20 Kasım 2019 19:50

    CHP kafayı yedi yine. Yarın bunun cevabını Erdoğan verir...

  • Okie Dokie20 Kasım 2019 19:27

    Erken seçim iyidir. Cildi gençleştirir, gözleri keskinleştirir, şekeri düşürür, tansiyonu düzenler. Her sene yapmak lazım.

  • Borsacı man20 Kasım 2019 19:05

    Doviz, enflasyon biraz düşüp, borsa hafif yükseldiğinde CHP kanadı sülük gibi yapışır oldu erken seçime. Neden çünkü göstergelerin düzelmesinden rahatsız oldular. Faizler düşmüş, ekonomi rayına girmeye çalışırken adamların yaptığına bak...

  • Yunus20 Kasım 2019 19:39

    Ahmak adam erken seçime kaç kere götürmüş akp iktidarı bi bak bakalım

  • Kurtyemez20 Kasım 2019 19:38

    Borsacı mangakafa , neyin kafasını yaşıyorsun sen. İşsizlikten haberin varmı senin. İyi olan ney açıklada öğrenelim?