E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP’den' Brezilya'ya mektup: Asbestli gemiyi derhal durdurun---

CHP’den' Brezilya'ya mektup: Asbestli gemiyi derhal durdurun

CHP’den' Brezilya'ya mektup: Asbestli gemiyi derhal durdurun
09 Ağustos 2022 - 21:08 borsagundem.com

CHP’li Ali Öztunç İzmir Aliağa’da sökülmek üzere yola çıkan asbestli gemi için Brezilya’nın Türkiye Büyükelçiliği’ne gönderdiği mektupta, geminin derhal durdurulmasını istedi.

Brezilya donanmasına ait Nae Sao Paulo adlı asbestli geminin Aliağa’da sökülecek olmasına karşı tepkiler yükseliyor. CHP Doğa Hakları ve Çevre Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öztunç da bu kapsamda Brezilya’nın Türkiye Büyükelçiliği’ne mektup yazdı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )09 Ağustos 2022 23:21

    Dünyada hiç bir ülke nükleer artık, kimyasal atık, 2 5 - 50 yıl doğada kalacak ve gitmeyecek böyle bir pisliği , atığı ülkesine dahi sokmaz. Nükleer tesis atıkları mesela dev çukurlar mağaralar dağ diplerinde yıllardır saklanıyor. betonlar içinde kontrollü halde. Biz salak gibi bu pislikleri topraklarımıza, denizlerimize, insanlarımıza bulaştırmak için bedava paralara iş kabul ediyoruz :D ne kadar acı ve rezil durum. Her ülkenin yapabileceği bir iş ama pislik için hiç bir ülke bu gemileri kabul etmiyor. Hindistan hariç, oda bizim gibi. Gemi inşa eden Fransa, gemilerini parçalamayı bilmiyor :D