E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP yolsuzlukla suçladığı ismi İBB'de 2. adam yaptı---

CHP yolsuzlukla suçladığı ismi İBB'de 2. adam yaptı

CHP yolsuzlukla suçladığı ismi İBB'de 2. adam yaptı
08 Temmuz 2020 - 09:26 borsagundem.com

İBB Genel Sekreterliği'ne CHP'nin 8 yıl önce kredi yolsuzluğu yapmakla suçladığı eski bankacı Can Akın Çağlar atandı.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • pazarci08 Temmuz 2020 15:04

    turan ,en degerli yaratik Insanogludur,sigir/hayvan deyildir.....

  • HALK08 Temmuz 2020 13:20

    Tamam işte adam  CHP de kariyer yapmak  için gerekli her şeyi tamamlamış.

  • YAVUZ SULTAN SELİM08 Temmuz 2020 12:48

    Demek adam işinin piri...

  • akbaba 08 Temmuz 2020 12:42

    imamoğlu  artık  chp dının   desdeğini  alamz b  secimden  sonra belki başka  aday  sunr chplilerı  desdekmeyen  bi  başkan kendi kanatım

  • pazarci08 Temmuz 2020 12:27

    FAZLA LAFA  gerek yok...Kurtulus savasinda atasinin bu topraklarda olmayanlari atin disari .kafanizi kumdan cikarinda bir arastirin TC vatandas cesidini ,bugun ingilterede herhangi bir form doldururken renginden nerden geldiginden hangi etnik gruptan olduguna kadar hepsini soruyor ve bunlari ve cevaplamak zorundasin,bunu her ingiliz vatandasi icin gecerli onu gorde tedbirini aliyor.nerde ne varsa gelmis TC ye ve belirli Turk Ulusunu koruyacak kollayacak bir sistem yok disardan geliyor cogaliyor gerekirse gizliden Turk,un Ve Turkiye,nin lehine is/politika uretebiliyor ,izmir dediginiz yerin ancak %30 Turk tur gerisi ne oldugu belli deyil.lutfen yayinlayin saygilar..

  • Fatih İslambul08 Temmuz 2020 12:15

    CHP  DEMEK  HEYKEL PUT  ZAM YOKLUK YALAN ETRİKA  KENDİNLE ÇATIŞMA DEMEK  YAZIK  YAZIK  ATANIN KURDUĞU PARTİ NE HALLARE  DÜŞTÜ 

  • Uyumsuz08 Temmuz 2020 12:08

    Al birini vur ötekine. İktidarı muhalefeti hepiniz aynısınız. Ne derdiniz Millet ne Devlet tek derdiniz gücü elinde tutmak/ele geçirmek böylece kendiniz ve etrafınızdaki zümrelere çıkar menfaat sağlayacak gücü elinde tutmak. Siyaset dediğin şey de bu değil mi zaten belli bir zümrenin güç ve çıkarları için insanların belli değerleri üzerinden en inandırıcı yalanı söyleme sanatı.

  • Nedim 08 Temmuz 2020 11:49

    Bu günün chp sini en ufak bir kelam ya da tavırla dahi desteklemek bir orman yangınında uçakla benzin atmaya benzer.  Çünkü  özellikle K. Kılıçdaroğlu ve ekibinde zerre kadar iyi niyet ne bu ülke için ne de insanları için  BUULAAMAAAZSIIINIZ. Nokta.  Bu malum kadro kendini gizlemek için ellerinden geleni yapsa da yine de dilleri ile kendilerini açık etmeden  duramazlar!  En son İzmir Bld Başkanı Kıbrıs, Doğu Akdeniz ve Bayrak konusunda sözleri ortada!  Sonrası kıvırmak kolay tabi!  Hala  bu vatana zerre kadar muhabbeti olan insanlar, vatandaşlar bunların  ne olduğunu zaten anlar. Anlamayan anlamak istemeyene Allah akıl fikir izan versin.

  • turan08 Temmuz 2020 11:11

    birine sığır demek gerçekten sütünü etini hatta pisliğini kullandığınız en değerli yaratığa hakaret olur 

  • Vb08 Temmuz 2020 10:41

    Başlık her şeyi ifade ediyor, yoruma gerek yok... ilaç gibi haber....şizofrenlere kırmızı reçeteli ilaç....

  • Bir yorum08 Temmuz 2020 11:38

    Resmi de unutma!

  • Demircan KIZILCANLAR08 Temmuz 2020 10:34

    CHP de partimi be.hiç utanmadan hiç bir başarıları olmadıkları halde partiyi çiftliğe çevirerek 50 senedir partide siyaset yapanlar var.ondan sonra da hak, hukuk ve adalet ten bahis ediyorlar.bütün bu olumsuzların hepsi partide siyaset yapanlarda var.sanki ülkede adam kalmamış.ülkede öyle kaliteli ve nitelikli, donanımlı gençler varki sizlerin sıksa suyunusu çıkartırlar.neden partimizin iktidara gelmediğinin bir nedenlerinden birisidir.bu bir kanayan yarımız ve malesef kangıranleşmiştir.

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ08 Temmuz 2020 10:31

    chp hata üzerine hata yapıyor.sıkıntılı birisini böyle bir göreve getirilirmi hiç.bir ata sözü vardır.KEDİYE YE ÇİĞERİ TESLİM ETMEK diye.

  • oğuz08 Temmuz 2020 09:57

    Ben atadım demedim gözünü sevdiğim ben atladı didim  (6)  (6) 

  • EKRİST08 Temmuz 2020 09:44

    HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK.istanbulu su sıkıntısı başladı.haliç tekrar balçıklandı.dereler lağım akmakta.halk sivrisinekten evlerinde uyamıyor.bir de bu eksik idi.bu kişinin resmi bir kurumda görev verilmesi aslında kanunan suçtur.bırakın suçlu bulunsun veya bulunmasın.şahibeli bir kişinin böyle bir göreve getirilmesi kanunen kabull edilmez niteliktedir.

  • ALP ARSLAN08 Temmuz 2020 09:35

    Chpnin kendisi yolsuz, yolunu bu millete doğru tutturamamış bir türlü ama bu milletten olmayana her yolu çıkıyor.