E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP ve Saadet Partisi işbirliğinde yeni gelişme---

CHP ve Saadet Partisi işbirliğinde yeni gelişme

CHP ve Saadet Partisi işbirliğinde yeni gelişme
22 Kasım 2018 - 21:27 borsagundem.com

CHP ve Saadet Partisi liderleri pazartesi günü bir araya gelecek

CNN Türk'te yayınlanan Gece Görüşü programında, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve  Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun iki partinin yerel seçimlerdeki işbirliğini görüşmek için pazartesi günü bir araya geleceği ifade edildi.

İNCE, 259 BİN ÜYENİN ÖNÜNE SANDIK KONURSA...

'Gece Görüşü' programında Hürriyet Gazetesi yazar Abdulkadir Selvi de önemli bilgiler paylaştı.

Muharrem İnce ile görüştüğünü söyleyen Selvi, İnce'nin Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeden bilgiler aktardı. 

Selvi şöyle konuştu:

Muharrem İnce, Kılıçdaroğlu'na 'İstanbul ile ilgili düşünceleriniz nedir? Benimle ilgili bir görevlendirmeniz olacak mı, olmayacaksa saygıyla karşılarım ama öğrenmek istiyorum. Beni aday göstermeseniz de çalışırım." diye konuşuyor. Kılıçdaroğlu da İnce'ye 'Senin particiliğin tartışılmaz' diye cevap veriyor. 

İnce'nin 'Eğilim oylaması yapmak isterseniz ben İstanbul'a adayım' dediğini aktaran Selvi, buna karşılık Kılıçdaroğlu'nun 'İstanbul Örgütü ve teşkilatlara bunu soracağım' dediğini belirtti. 

Muharrem İnce ile yaptığı telefon konuşmasını aktaran Selvi, İnce'nin "İstanbul’da 259 bin üyenin önüne sandık konursa ben yarışa girerim. Bu yapılmaz da ‘gel aday ol’ denirse ben aday değilim. Teşkilatlara soracağını söyledi oradan çıkana göre bir karar vereceğim." dediğini söyledi. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)