E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP ve MHP 'çatı aday' için resmen başvurdu---

CHP ve MHP 'çatı aday' için resmen başvurdu

CHP ve MHP 'çatı aday' için resmen başvurdu
29 Haziran 2014 - 14:09 borsagundem.com

Muhalefet, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığı için başvurusunu, TBMM Başkanı Çiçek'e yaptı. CHP 21 fire verdi. MHP’de bir imza eksik kaldı.

CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu 12. cumhurbaşkanlığına aday gösteren önergeler, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural tarafından TBMM Başkanı Cemilçiçek'e teslim edildi. CHP 111 milletvekili, MHP ise 52 milletvekilinin imzasını verdi. CHP'de 2 bağımsız imza bulunurken; MHP'nin listesinde ise 1 bağımsız milletvekilinin imzası yer alıyor. Ayrıca MHP'den Tuğrul Türkeş, yurt dışında bulunması sebebiyle imza veremedi.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hussam29 Haziran 2014 14:48

    Etliye sütlü te karismadan yerin oturup mac devreder gibi yapacak bir cumhurbaba olmaz artik her deriye girecek insan tiplerinin modasi geçti de sadece chpmhp bunu algilayamadi

  • alabao29 Haziran 2014 14:21

    maşallah bu adamlar geçmişte ülkeyi yakıp yıkan iki grup değilmiydi. daha önce neden böyle olamadınız. bugüne kadar ülkeye verdiğiniz zararlar için inşallah bir gün hesap verirsiniz.