E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP Turgutlu'da yönetim kavgası---

CHP Turgutlu'da yönetim kavgası

CHP Turgutlu'da yönetim kavgası
13 Eylül 2015 - 19:51 borsagundem.com

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde CHP İlçe Başkanlığı'ndan 3 gün önce alındığı iddia edilen Kayabaş'ın basın toplantısı düzenlemesi kavgaya neden oldu.

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde CHP İlçe Başkanlığı görevinden 3 gün önce alındığı ileri sürülen Erk Kayabaş'ın, partisini il yönetiminden görevinin devam ettiğine dair elinde yazı olduğunu, bunun ilçe teşkilatına fakslandığını belirterek düzenlediği basın toplantısında sandalyeler havada uçuştu. Yazının kendilerine ulaşmadığını ileri süren partililerle yaşanan gerginliğin daha da büyümesini, araya giren polis önledi.

CHP Turgutlu İlçe Teşkilatı Başkanı Erk Kayabaş, geçen 10 Eylül'de, toplantılara katılmadığı gerekçesiyle ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından görevden alındı, yerine Selahattin Yönak atandı. Kayabaş, halen kendisinin ilçe başkanlığı görevinin devam ettiğine dair partisinin Manisaİl Başkanlığı'ndan yazı aldığını, aynı yazının İlçe Teşkilatı'na da fakslandığını ileri sürerek,bugün bir basın açıklaması yaptı. Partisinin ilçe teşkilatındaki basın açıklamasında, gergin anlar yaşandı. Yazının kendilerine ulaşmadığını ileri süren ilçe yönetimi, Kayabaş'a tepki gösterdi. Bunun üzerine gerginlik daha da büyüdü. Partililer birbirlerine sandalyelerle saldırdı. 10 dakika süren kavgada çeşitli yerlerinden yaralanan oldu. Olayların daha da büyümesini, polisler ve araya giren bazı partililer önledi.

Olayların ardından bir açıklama yapan Erk Kayabaş, "Birlik beraberlik içerisinde olmak isteyen insanlarız. Bizim yaptığımız bir yanlış varsa görevden alınabiliriz, hukuka saygılıyız. Toplantıya katılan herkese teşekkür ediyorum. Önümüzdeki günlerde olacakları hep birlikte izleyeceğiz" dedi.

CHP Manisa eski Milletvekili HASAN Ören ise "Bu yönetim resmi yazı olmadan kime, neyi teslim edecek? Bu partinin aylık 20 bin lirası var, karar defterleri var. Bunlar kime teslim edilecek. Bu işin arkasında Manisa Milletvekili Özgür Özel var. Gelsin şimdi arkadaşlara bu durumu anlatsın. Eğer bu partide aldığımız 28 bin oyumuz düşerse bu insanlar değil Özgür Özel ve onun kullandığı kişiler suçludur" diye konuştu.

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)