E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP MYK toplandı---

CHP MYK toplandı

CHP MYK toplandı
15 Şubat 2019 - 20:19 borsagundem.com

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), yerel seçim gündemiyle toplandı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu parti genel merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. MYK'da belediye meclis üyelikleri listeleri ele alındı.

CHP Parti Meclisi (PM), son toplantısında aday belirleme yetkisini  MYK'ye devretmişti. Yerel seçim adaylarının tamamına yakınını belirleyen CHP'de,  kalan belediye meclis üyeleri listelerinin ise pazartesi günü gerçekleştirilecek  MYK'de görüşüleceği öğrenildi.

Öte yandan bir grup CHP PM üyesinin, partinin İstanbul Maltepe ve  Şanlıurfa Siverek adaylarının yeniden değerlendirilmesi için PM'nin olağanüstü  toplantıya çağrılması talebiyle genel merkeze dilekçe vereceği belirtildi.

CHP PM üyesi Selin Sayek Böke, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda,  "MYK'ye yetki devri sonrası yaşananlar, başta Maltepe ve Siverek olmak üzere bazı  adaylıklar, örgütümüzde ve parti kamuoyunda  rahatsızlık yaratmıştır. Bu  tartışmalara son vermenin yolu PM'nin toplanmasıdır. PM'nin toplanması  dilekçemizi 12 imza ile genel merkezimize vereceğiz." ifadesini kullandı.

Ancak şu ana kadar parti genel merkezine bir dilekçe ulaştırılmadığı  kaydedildi.

Dilekçe verilmesi durumunda, tüzük gereği PM'nin bir hafta içinde  toplanması gerekiyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ali15 Şubat 2019 21:10

    toplansa ne yazar  toplanmasa ne yazar...sonuç hüsran...umut  bitik..ben bile umudumu yitirdim...olmaz..bu parti..