E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Mersin mitingiyle ilgili açıklama!---

CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Mersin mitingiyle ilgili açıklama!

 CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan Mersin mitingiyle ilgili açıklama!
27 Kasım 2021 - 16:58 borsagundem.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4 Aralık'ta Mersin'de yapacakları mitinge ilişkin, "Sayın Vali Cumhuriyet Meydanı'nı yasaklıyor. Başka bir yer göstermiş. Mitingimizi yapacağız" dedi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Eğitim Politikaları Genel Başkan Yardımcılığı'nca Yenimahalle Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde düzenlenen İkinci Yüzyılda Eğitim Hakkı Çalıştayı'nın ardından gazetecilerin 4 Aralık'taki Mersin mitingine ilişkin sorularını yanıtladı.

AA'da yer alan habere göre "Mitingimizden niye rahatsızlık duyuyorlar anlamakta zorluk çekiyorum. Demek ki bir kusurları var" ifadelerini kullanan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Sayın Vali Cumhuriyet Meydanı'nı yasaklıyor. Başka bir yer göstermiş. Mitingimizi yapacağız, Vali de görecek, Erdoğan da görecek, herkes görecek. Önümüze engeller koyabilirler, engeller çıkarabilirler ama bilmeleri gerekiyor, biz bütün engelleri aşmasını bilen bir partinin mensubuyuz, bu gelenekten geliyoruz."

CHP meydanlara iniyor: İlk miting Mersin'de

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Volkan27 Kasım 2021 22:42

    Kılıçdaroğlu son dönemde daha kapsayıcı bir söyleme girdi, parti içinden itirazlaar yükseldi. İlhan Kesi'yi yanına alıp vitrine çıkarması lazım. Her telden anlayan az sayıdaki adamdan biri, CHP içinde başka da bildiğim kişi yok. Ali Babacan fikirler iyi ama pratiği zayıf, insanların sen hayatında koyun güttün mü, sen ne anlarsın şundan gibi tacizlerine alışması lazım. Babacan Endüstri Mühendisi ama vatandaş bilmez sen ne  anlaarsın der. Siyasette her zaman vatandaş haklıdır, o kısmını biliyor ama pratiği de geliştirmesi gerekir. Kesici bu konularda üstan çünkü hocası Demirel'di. Sivas yöresinden bir şey illa bulur söyler. Gerçekçi olalım insanları yönetmek için insandan anlamak lazım, ben paradan anlarım yeterli değil.

  • BORSACI27 Kasım 2021 21:53

    En dogru kararı halk verecekdir halktan kaçılmaz . yüzlerce parti kapanmak zorunda kalmışdır.

  • AHMET ÖZÜSÖZÜBİR27 Kasım 2021 20:48

    bunlarmı vatansever olmazolsunlar.azerbeycan da Türk Sihasını ve askerini eleştiren, akdenizde 200 millik mavi vatananımıza barbarlık diyen, teröristler için suriye ve kuzey ırak operesyonlara hayır diyenlere ben vatansever gözü ile kusura bakmayın bakamam.meral siitte bir esnafın dükkanına giriyor burası kusura bakma kürdistan diyor meral dili tutuluyor bir kelime dahi edemiyor ankara ya gelince bülbül oluyor.şuan abd ekonomimizi çökertip bunları iktidar yapmaya çalışmakta umarım oyunları bozulur.ben 1970 chp iktidar döneminde ülkede elektrik, akaryakıt ilaç doktor mutfak tüpü çimento kömür hiç bir şeyin olmadığı dönemleri yaşadım.bugünleri mumla ararız bakın görün derim.

  • Demircan KIZILCANLAR27 Kasım 2021 20:43

    Bunlar iktidara gelirler ise tüm askeri silah üretimlerimiz, ağır sanayi ve otomotiv üretimlerimizi abd kapısına kilit vurduracağını düşünmekteyim.

  • BİR DOST27 Kasım 2021 20:40

    Bu güne kadar iyi yalan söylediğin için seni koltukta tuttular lakin şunu kabul etmek lazım ki İmamoğlu senden daha iyi yalan söylüyor, bence hemen koltuğu ona bırakmalısın. 

  • mezarci 27 Kasım 2021 19:05

    sizi verilen oy,a yazik,hicbirsey soylemnize gerek yok,siz TURK ASKERINE mermi sikan,TURK dusmanlariyla birliktesiniz ve bu herseyi anlatmayi/anlmayi yeterli,anlamk isteyene......dune kadar Ataturk,un arkasina siginarak bugunlere geldiniz ve bugunden sonra Turk dusmanlarinin arkasina siginin ve ancak sizede bu yakisir.....

  • metin 27 Kasım 2021 18:03

    git amerikada yap mitingi ortaklarizla