E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP lideri Kılıçdaroğlu’na yumurtalı saldırı!---

CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yumurtalı saldırı!

CHP lideri Kılıçdaroğlu’na yumurtalı saldırı!
07 Eylül 2019 - 20:25 borsagundem.com

Kuşadası Belediyesi önünde konuşma yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yumurta fırlatıldığı belirtildi.

Aydın'ın ilçelerine ziyaretlerini sürdüren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kuşadası Belediye önünde toplananlara seslendiği sırada ezan okunmaya başlayınca konuşmasına ara verdi. Bu sırada Kılıçdaroğlu'na doğru birkaç yumurta fırlatıldı.

Korumalar güvenlik çemberi oluşturdu

Yumurtalar Kılıçdaroğlu'na isabet etmezken yumurtayı atanlar henüz tespit edilemedi. Saldırı sonrası korumalar güvenlik çemberi oluştururken yaşananlara vatandaşlar tepki gösterdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (51)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KEZİBAN KARTAL08 Eylül 2019 18:36

    benim tahminim bu olayı yapan paralı kendi yandaşlarından biridir.gündemi değiştirmek için her türlü oyun içindeler.kılıçtaroğlu daha önce sanırım şavşat gitmiş pkk silah sıktırarak yalandan gündemi değiştirtirği gibi.bunlardan her türlü kirlilikler beklenebilir.

  • Mann.08 Eylül 2019 14:28

    Yakınından bile geçmeyen yumurta üzerinden ne fırtınalar koparıyorlar. Belliki bunlar bir saldırı olsada kaos cıkarsak beklentisi içindeler. Çünkü PKK desdekçilerini savunmaktan başka işi olmayanlar gündemi deyiştimek için o yumurtadan medet umuyor. Yazık o yumurtaya. 

  • KILIÇ08 Eylül 2019 13:25

    SEÇİMDEN ÖNCE HİÇ BİR BELEDİYEDE BİR İŞÇİ ATILMAYACAK DEMİŞTİN O İŞÇİLERİN EVLADININ İAŞESİNİ KESMEYE ANT İÇMİŞ GİBİ İLK GÜNLERDE İŞÇİLERİ KAPI ÖNÜNE KOYDUNUZ SENİ BİZ TANIYORUZDA AMA SENİ TANIMYANLAR GERÇEK YÜZÜNÜ ÖGRENMİŞ OLDU EGERKİ O İŞÇİLER PKK,LI OLSAYDI GIKIN ÇIKAMZDI .

  • muahaha08 Eylül 2019 13:44

    Hocam çalışana iş çok.. işmi yok yani ??*çalışcam dedilerde işmi bulamadılar ?? çalışcam diyene işçok diyen trol deilmisin sen ? iş var iş beyenmiyorlar siten deilmisin.. nickinden tanıdım.. ne bu U dönüş..muhahaha. vall kırılıyorum yorumlarınızı okurkan ahahaha... iş çok, tembeller çalışmıyor, iş beyenmiyor diyordun... sonra çıktın... biz cehape ye hizmet etmeyiz, istemeyiz diyen işçlilere destek oldun. istifa edip çıkınca işçiler kovuluyor diyorsun ...bence bir otomobil makam aracıda sende var.. alırım anahtarını... muhahah

  • İsmail hakkı isaoğlu08 Eylül 2019 12:25

    Baş örtülülere ikinci sınıf insan olarak bakanlar yok olmaya mahkumdur

  • :(08 Eylül 2019 16:43

    :) kişi bikinili olunca ahlak ve haya yoksunu olmuş olursun sınıfa dahi girme hakkın olmaz. insanoğlu o dediğin şekilde ancak örtü altında olur maymunlar hariç diğer hayvanların örtüleri vardır. edep yerlerini örten haya edep iyi ahlaklardandır maalesef ülkemizde soyunarak medenileştiğini sanan mahluklar var Allah insanlara örtünmeyi maddi ve manevi korunmaları için öğretmiştir bunun gayrini düşünenler şeytani amaçlara maruz kalmışlardır.

  • :)08 Eylül 2019 13:46

    ben bikinili olunca kaçıncı sınıf oluyorum ? yada şaban donu giyince kaçıncı sınıfım ? araplar kibi kara çarşaflı oldumu kaçın lig oluyorum ? Kardeşim insanları bölen bu zihniyet Türkiyem kökten kazınacak. Herkesin eşit olduğu eşit hizmet aldığı, herkesin devletine ve miletine hesap verdiği sistem gelecek... geç sen bu ayakları, namazını kılıp, selfi çekip facebookda paylaş... hacca gidip instegramdan paylaş. sAllaha şükür özde ve gerçek müslümanlık hala var , senin gibilere inakt...

  • Halil08 Eylül 2019 11:37

    Bu millet İnönü chpsin den bıktı ve özlemle Atatürk chp sini bekliyor

  • çizgisi..08 Eylül 2019 12:29

    çizgisi değişen sensin.. 

  • işsizler ordusu08 Eylül 2019 10:07

    eee 25 yıldır hukumet yonetiyorsun, bedelide bu yumurta :D başarısız oldun devleti yonetmekte ahahahah halkın tepkisi )) yaptır saray, al 30 bin koruma ordusu, bak yumurta atabiliyolarmaı.. yınede attımı ? ya fetocudur ya pkk ya pyd : )) Hekes biliyor hacı, merak etme. bilende biliyor, bilmeyende biliyor... maaş ve par aile patrona bağlananlar emek derdine kula tapıyor. o yumurtada kimbilir hangi KULA KULLUK  edenlerdir,,, ankarada sçeimlerde kürtça pankart yazan belediye amirleri gördük daha yeni : )))  Sen pkk baskınında kurşun sıkılmış lidersin. boşver yumurtayı. paralı adam çok. yumurta atanlarla resim çekilir boy boy tv kahraman ilan ederler :D yapacakda bişeleri kalmadı, tek tek kalelerli el değiştiriyor. halk ekonomi ile savaş durumunda. doğalgaz zammı bukadar tv lerde tartışılmıyor.

  • işçi miş : ))08 Eylül 2019 10:00

    hangi işçi ? benim ve arkadaşlarımın hakkını elinden alıp, torpille 30 günde kadroya sokulan, mulakattan ve işe alımdan kimsenin haberi olmayan, hukuk ve insalık ve etip dışı işlemlere işçimi diyorsun? devletin herkademesi böyleken belediyeleride bu işe karıştırdılar. Millet aç ve şsizken, koca 80 milyonun  hukumeti işsiz 10 milyon ve eyt ye takılan 5 milyon insanın derdiyle uğraşsın. köklü çözüm ))

  • abdullah08 Eylül 2019 16:52

    çalışan mesaisinde işinde gücünde olan insanlara bankamatik memuru diyenlerin eyt lileri savunmasını anlayamıyorum. eyt liler emekli olunca bankamatik memuru olmayacaklar mı? bir dönem yanlış politikalarla erken emekli yapılanlar yüzünden sosyal güvenlik sistemi iflas ettirilmiş öyle mi devam etmeli bu düzen yoksa gerçek adalet ve milletin tamamının kazanımları mı korunmalı?

  • )08 Eylül 2019 09:40

    işcileri çıkartan bir sol parti.işci haklarını savunan dünyada hiçbir sol işci çıkartmaz ama ch  p bütün belediyeden işci çıkartılar.vatandaşın ekmeğini elinden alan bir sol parti.herşey çok güzel oldu şimdi de böyle basit oyunlar yapıyorlar.ayıptır

  • mal08 Eylül 2019 09:38

    Ecevite yazar kasa atanlar şimdide muhalefete atıyor muhalefmi ülkeyi yönetilir...

  • ekrem08 Eylül 2019 16:56

    mallığa gerek yok demekki muhalefet bu ülkeye ve millete zarar veriyor anlamına gelmiyormu bu hareketler bunu anlamayacak ismi kendine yakıştırmışsın zaten fazla söze gerek yok

  • Muhittin Aruk08 Eylül 2019 03:01

    Eylemi yapan şahıslar bulunmadığına yine ce ha pe nin işidir

  • kafa08 Eylül 2019 01:58

    keşke bu gösteriyi iktidara karşıda yapabilseler beyinsizler.

  • abdullah 5308 Eylül 2019 16:58

    iktidar sana ne yaptı birkaç geçerli sebep söyle söz ben yapacağım.

  • Gizliarsiv08 Eylül 2019 00:44

    Yok be inanmayın bunlara kendi adamıdır isleri güçleri şov yapmak

  • tarık08 Eylül 2019 00:23

    cok buyuk bır saldırı atlatmış geçmiş olsun keske o yumurta yuzunde patlasaymış

  • abdullah 5308 Eylül 2019 17:10

    savcı isimli kişi hakkında tehdit ve şantaj davası açılabilir diye düşünüyorum herkesin bir adalet anlayışı vardır.

  • abdullah 5308 Eylül 2019 17:05

    savcıya; cananızı savunanları suç işlemiş belediye başkanlarına destek verenlere güç verenlerin hakkında da suç duyurusunda bulundun mu? sen akıllı bir savcıya benziyorsun iyisi mi gerçek suç ve suçlularla uğraş boş işlere kafa yorma

  • Savcı08 Eylül 2019 00:46

    Suçu ve suçluyu övme suçundan hakkınızda suç duyurusunda bulunulacaktır

  • bilader08 Eylül 2019 00:14

    yumurta guzel bir protestodur, keske butun protestolar yumurta ve domatesten ibaret olsa. atan vatandasimizi sag duyuzundan dolayi tebrik ediyorum, kendi kisisel protestosunu (siyasi karsit gorus veya ekonomik her neyse) gerceklestirmis. biz bu ulkede yakin zamanda linc girisimlerine sahip olduk, bizler cani bir millet degiliz, arap degiliz, asil kanimiz var, agirbasli agir abi, kara fatmayiz eli masaliyiz. ama cani degiliz. protesto heleki siyasilere yapiliyorsa bu ulkede olmazsa olmaz birsey. ulkemizin siyasi takimi basarisiz (milli takimimizda cok basarili degil ama is adamlarimiz gayet basarili, birde voleybol takimimiz basarili), bizim siyasilerimiz, dunya kupasinda siralamada hep geride, grup kiyaslamalari olsa gruptan cikamazlar. protesto cok normaldir ve boyleside yerindedir.

  • FATMA ANKARALI08 Eylül 2019 00:07

    bence ortalığı germek ve gündemi değiştirmek için bilinçli olarak yaptırılmıştır kendi partililerine.bunlar birer oyun bence.

  • Oldu mu08 Eylül 2019 09:13

    Sende kendine yumurta attır. Aile ortamın gerilsin. Bundan nemalanırsın. http://bg.gmgadmin.com/cms/comments?status=0

  • Halil Çopur07 Eylül 2019 23:58

    Millet (i-chp) ile A-chp arasında kalmış durumda i-chp. a-chp nin kazanımlarını silmekle kalmamış anti fikirleri taraftarların şuuruna sokup zehirlemiştir İsyan a-chp isyanıdır ve önümüzdeki günler a-chp lilerin tekrar sahneye çıkışlarını gösterecektir

  • CEMAL BABASIİMAM07 Eylül 2019 23:54

    kılıçtaroğlu ve partilileri ateşle oynuyor ALLAH sonumuzu hayır etsin derim.

  • ekrem07 Eylül 2019 23:36

    pkklıların hdp lilerin yaptıklarını demokratik bulanlar  ; bugün işten attıklarınızın  yarın yapacaklarına katlanmak zorunda olduklarını unutmamaları gerekiyor. eken ektiğinin karşılığını elbet biçer. adalet istiyorsunuzya o adaleti karşınızda herzaman bulacaksınız.

  • Ziya07 Eylül 2019 22:35

    Elbette hoş bir şey değil ama bunun ve papazın  samimiyetsizliği ve yalancılığı ayan beyan ortada!   Eğer bunda zerre kadar vatan sevgisi ya da  şu ülkenin insanlarına saygısı olsa bu duruma düşmezdi!  Bir yandan şehit cenazelerine çelenk gönder öbür yandan pkk lı deyyusları  hastanede ziyaret etmek gibi  bir basitlik bir devlet adamında olmaz.  Tabi bunlar sadece ilk anda akla gelenler. Yoksa siyasette devirdiğin çamlar yenir yutulur şeyler değil.  Sakın burada saçma sapan klişe yok habur yok bilmem ne yazmayın  o zamanın şartlarında   hata da olsa denenmiş fakat asla tekrarı olmayacak (birileri çok istese de)  klişe lafları yazmayın. Şimdiki duruma bakın kimin nereden koşturduğu gayet açık!  lafı geveleyip kelimelerle oynamayın. 

  • Ziya08 Eylül 2019 11:01

    Bu  aşağıdaki zavallı da kafasında sloganlar silinince  beyni uçmuş. 

  • Akıllara Ziyan 07 Eylül 2019 23:34

    Şunu yazmayın bunu yazmayın. Herkes ne yazıp yazmayacağını sana mı soracak.

  • : )07 Eylül 2019 22:02

    Ben şimdi Erdoğana yumurtamı atmalıyım ? yada Soyluya, yada Devlet Baçeliye? veya imamoğluna ? ben normal işimde gücümdeyim. Bir müşterin sorun yaşasa bana yumurtamı atmalı ? yada ben kazık yedim birinde, dükkanına gidip yumurtamı fırlatmalıyım ? yada  hukukuna güvenmediğim bir sonuç yaşadım, aldım. o kuruma gidip yumurtamı fırlatmalıyım ? hani bu işi herkes yasa, herkesler birbirine aynını etse, bu işin sonu nereye gider? nasıl bir sonuç alınır. Böyle bir harketle ne elde edildi ? yumurta adanın derdi neymiş ? derdi sonuç bulmuş mu. Ciddi sıkıntısı vardıda, mahkemeye gitmiş mi? yani direkt yumurtamı fırlat mış ?  Kuyun kadar aklı insan yapacağı işdir bu. Kimse kusra kalmasın. Bjk maçı kazandı diye, feneyliyim ya, hakeme yumurta atayım, yada bjk liler eyumurta atayım :D  mantı çözemedim, yani... ne olmuş oluyor? neye tepki vermiş oluyorum ? işime gelmeyen ne varsa yumurtamı atmalıyım yani ? çek karşılıksız çıktı, gidip yumurta atayım bankaya :D  

  • Halil08 Eylül 2019 00:01

    Reise atılacak yumurta atan tavuk olarak girer

  • ekrem07 Eylül 2019 23:50

    niçin atacaksın seni işinden mi attırdı. çalışacak iş aradında sana engel mi çıkardı  ormanınımı yakti horozuna kişt mi dedi çoçuğunu dağa mı kaçırdı

  • Galip07 Eylül 2019 23:06

    Reise at asarlar

  • nedim07 Eylül 2019 22:36

    sıkıyor sa atarsın!  

  • Yok07 Eylül 2019 21:42

    Türkiyede siyaset çabuk dönen bir kurumdur. Başa kimlerin ne zaman geleceği belli olmaz. Sivrilen, mimlenen insanları hangi kesimden olursa olsun anlamıyorum. Bir zaman gelir o yumurtanın büyüğünü bir tarafına ittirebilirler yumurtacı. Muhtemelen birileri kaydediyordur. Efendi,ahlaklı, ölçülü olmalıyız hepimiz. Erdoğana aynisini yapabilecek kimse var mı ? Yok

  • Kemal Arif07 Eylül 2019 21:35

    Fatih bulut veya gerçek adın neyse ,haddini aşma provokatör lük .yapıyor sun.sonuç ta sayın Kılıçdaroğlu da ülkenin siyasetçi si.bu ne kin.bu ne nefret söylemi .ondan sonra hepimiz kardeşi .hepimiz müslüman ız dersin.

  • abdullah 5307 Eylül 2019 23:41

    herkesin bir adalet arama anlayışı vardır kimi ankaradan istanbula yürüyerek arar kimi dağa çıkarak kimi yumurta atarak herkes gücü yettiğince sen zalimlik yapma zalimlik yaptığının adaletine maruz kalırsın başka adalet arama çeşitleri de var tabii Allah bizleri kötülerle karşılaştırmasın adalet aramak zorunda da bırakmasın

  • KILIÇ07 Eylül 2019 21:34

    DERS ALMIYOR GİTTİGİ HER YERDE TEPKİ ALIYOR MALESEF TÜRK MİLLETİNİ ANLAYAMADI PKK YI LANETLEYİP TERÖR ÖRGÜTNE BİR ŞEY KONUŞMAYIP HDP İLE BİRLİK OLUYOR OYSAKİ HDP DE PKK NIN SİYASİ ÖRGÜTÜDÜR.

  • Vatandaş 07 Eylül 2019 23:37

    Durmak yok İFTİRAYA devam

  • ?07 Eylül 2019 22:04

    hdp li olupda, sözleşmelie rolanlar var...aşiret olarak hdp li olup koruculuk eden, hatta şehit verenler var. Senin dünyadna haberin yok. Askerd eolup akpeye oy vermeyen, vana için silah tutanlar var. akepeli ayağına fetoya çalışıyorsun galba. Türkiyeyi bölemeyeceksiniz. sende kaçar giderdin pensilvanyaya . çok gördük senin gibi 15 temmuz gecesi çorba dağıtıp, sonra kaçanları

  • Şenol07 Eylül 2019 21:25

    Hep senin yüzünden akp den kurtulamıyoruz bırak artık

  • Günaydın mutlu 07 Eylül 2019 21:08

    PKK CHP el ele şehitlere gitme Diyarbakır a git

  • Nihat08 Eylül 2019 15:26

    Geri zekalı (adalet) megri megriyi söyleyen pkk lı değil insanları bir arada toplamak bölücülük değildir.  Pkk nın itlerini  dolaylı olarak savunmak alçaklıktır. Aradaki farkı anlamaktan aciz zavallı!  Aklını kimlere emanet ettin!  Bu kadar akıl fıukarası ve nankör olursan her şeye de müstehak olursun

  • adalet07 Eylül 2019 21:53

    megri meigriyi o söyledi haklısın, habur a da o izin vermişt di mi? Senin ahlakın ve vijdanın var mı?

  • fatih bulut07 Eylül 2019 20:28

    seni yakinda egede de barindirmicaklar sonun rezil olacak kemal

  • Salihi07 Eylül 2019 21:37

    Sen angara türküleri söyle amatör

  • 2023 ü bekle sen...07 Eylül 2019 21:25

    Asıl sonu yakın olanlar, sokak eşkıyalığına soyunan ve onları provoke eden zihniyettir, bu millet saray saltanatına son verecek, işte o zaman kim rezil göreceğiz...

  • Selahattin abi07 Eylül 2019 21:19

    Neye göre kardeş.Bu ülkede KK dan çok daha fazla bu memlekette barınmayı hak etmeyenler var.Açalım gözlerimizi görelim