E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP lideri Kılıçdaroğlu İstanbul’da---

CHP lideri Kılıçdaroğlu İstanbul’da

CHP lideri Kılıçdaroğlu İstanbul’da
29 Aralık 2013 - 17:32 borsagundem.com

Partisinin yeni İl Başkanlığı binasını açılışına katılan Kılıçdaroğlu, iktidara sert yüklendi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin İstanbul’daki yeni İl Başkanlığı binasının açılışında kalabalık bir gruba konuştu. Kılıçdaroğlu’ndan önce söz alan CHP İstanbul İl başkanı Oğuz Kaan Salıcı, “Atatürk Havalim anı’ndan buraya gelmemiz tam 5 saat sürdü. İstanbul’un büyük ilgisini gördük. Biz seçimi bugün fiilen kazandık. 30 Mart’ın iki gideni olacak biri sayın Kadir Topbaş. Diğeri de sayın başbakan… Seçimin iki tane de geleni olacak biri sayın Mustafa Sarıgül. Diğeri de Türkiye’nin aydınlık yüzü sayın kemal Kılıçdaroğlu” dedi.
Atatürk Havalimanı’ndan kendisini karşılayan Mustafa Sarıgül ve CHP konvoyuyla birlikte yaklaşık 5 saatte Levent’e gelen Kemal Kılıçdaroğlu ise partilileri beklettiği için özür dileyerek söze başladı.Kılıçdaroğlu şunları söyledi:
“Bugün İstanbul’da 9 şiddetinde bir deprem oldu. Adı halkın depremi. Halk temiz siyaset istiyor. Halk hırsızlık istemiyor. Halk kul hakkı yiyeni affetmek istemiyor. Halk kendi iktidarının korunmasını istiyor. Ben yaşamını halka feda eden bir liderim. Yaşamım size feda olsun.
Bir diktatör tarafından yönetildiğini artık herkes biliyor. 9 şiddetinde deprem oldu dedim ama acaba o duyar mı? Duymuyorsa ona duyuracağız sesimizi. Benimle kısır bir çekişmenin içine girmek istiyor. Diyor ki ‘CHP’nin genel müdürü’ sen önce şunu bil, CHP’nin genel müdürü değil, bekçisi olmak benim için onurdur. Sen CHP’nin ne olduğunu bilemezsin. Bana memur kemal dedi, eyvallah dedi. Esnaf kemal dedi eyvallah dedi. Emekli kemal dedi eyvallah dedik. hepsiyle iftihar ederim.
Ama sen sokaklara çık bak bakalım sana ne diyorlar. Türkiye cumhuriyeti tarihinde ilk kez bir başbakan yolsuzluk yapanları savunuyor. Hırsızı savunan adama başbakan denir mi?
Açıkça söylüyorum. Türkiye’nin temiz siyasete ihtiyacı var.
Bakın 20 yıldır yönetiyorlar. Hangi sorununu çözdüler İstanbul’un. Nereye gitti bu paralar? Sormayacak mıyız? Trafik sorununu 20 yılda çözmediler. Ama size sözüm var. Sarıgül 5 yıl içinde İstanbul’un trafik sorununu çözecek. El ele kol kola mücadele edeceğiz. Bu bizim boynumuzun borcudur. Bu bizim ülkemize ahdimizdir. Her zaman her yerde zalimin karşısında mazlumun yanında olacağız. Hiçbir yurttaşımız, bizim kitabımızda ötekileştirilmez. Kimliği ne olursa olsun. İnancı ne olursa olsun. Rengi ne olursa olsun. İnsan Allah’ın yarattığı en değerli varlıktır ve benim başımın üzerinde yeri vardır.
Yolsuzluk yaptılar ortaya çıktı. Çıktı ama “efendim diyor devlette çeteler var” bu çeteler yolsuzluğun ortaya çıkıncaya mı aklına geldi. Yedi sülalen köşeyi dönecek, milleti kandıracaksın. Artık kandırmayacaksın bu milleti. Buna izin vermeyeceğiz. Sen ayakkabı kutusu partisisin artık.
Ne diyordu? Yırtık ayakkabıyla siyasete girdim diyordu. O yırtık ayakkabıları koyduğun kutunun içinden milyon dolarlar çıkıyor.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (21)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hakan30 Aralık 2013 01:22

    bi sus be bi susss yeni kaset varmı kaset calışmaları nasıl gdiyorrr cakma gandiiiiyy

  • can vatanım30 Aralık 2013 01:12

    iftira ve dedikodu en büyük günahlar arasında ....kayseri belediye başkanınada aynı seneryo uygulandı adam kayseride sucuk dagıtıyor millete ...kimden kılıcdaroglundan

  • can vatanım30 Aralık 2013 01:08

    iftiralarla dedikokularla 10 yıl boyunca aynı davul sesleriyle seslendiniz hiç bir tutarlılıgınız yok...iftira ile olmaz gercekler önemli ..gercekleri görür karar veririz ..ama bu kılıcdaroglu veya sarıgül olamaz ...

  • alarahan30 Aralık 2013 00:33

    akaydında antalyayı feraha kavuşturacaktı sözde birtane çivi çakmadı

  • TAKA TUKA.30 Aralık 2013 00:15

    Sizler hala oradamısınız taki eski kafa yapılarında hatamı arıyorsunuz tabiki eskiye dönmek gerekir sizler içinbaşbakan demedimi yolsuzlukların üzerine gideceğiz nereye giderse gitsin diyen erdoğan efendi, değilmiydi şimdi ne olduda akp taraftarları yandakçıları hırsızlığa çare arıyorlar beraberce önce insan olmayı öğrenin kul hkkını yiyenler LEŞ ETİ yemiş kadar olurlar ALLAH cc,LÜ BÖYLE EMREDİYOR.

  • derman29 Aralık 2013 23:54

    baykalın yolsuzluk yapan sarıgülü partiden atmamıştı bunu nasıl izah edceksiniz.

  • can vatan29 Aralık 2013 21:13

    bizler alıştık galiba başarıları kabullenmeyip başarılarla ilgilenmiyormuş gibi gözüküp ...başarıyı başarıyla degilde küçümseyerek yok saymak ...ama gercekler coktan tarih sayfalarında yerini aldı... eskidenmiş lider arayışı ..lider belli recep tayip erdogan ...cehape de gercek lider yok ..reklam lider var...bu reklamlara karnımız tok....gercek lider referansları kuvvetli olacak.....

  • hope29 Aralık 2013 20:06

    çorap söküldü aRTIK NE REZİLLİKLER ÇIKACAK BU İŞİN DÖNÜŞÜ YOK AKP YIKILMAYA DOĞRU GİDİYOR HERKES KAÇIYOR

  • AHMET ÖZDEN.29 Aralık 2013 19:59

    Ben devamlı seçimlerde hep sağ partileri destekledim ama nedense her seçtiğimiz sağ partililer zengin oldu bu ülkleyi en çok yönetenler hep sağ partiler oldu sayalım 1,doğru yol partisi,2, anavatan partisi,3,milli selamet vede saaadet partisi,4,milliyetçi hareket partisi.şimdi bakıyorumda bu ülkeyi yönetenler hep SAĞ PARTİLER olmuş birde rahmetli ECEVİT sol partiydi ama ortaklarına bakarsanız birisi anavatan diğeri milliyetçi hareket partisi.şimdi bu millete sorarım çok geri gitmenize gerek yok 40 sene evvelsine kadar hiçbir zaman sol partiler iktidara gelememiş madem sol partiler iktidara gelememişler neden başbakan sizler geldinizde ülkeye neler yaptınız açıklaması bana göre çok yalnış şimdi ise ben bir sağ görüşlü olarak bundan sonra BELEDİYE seçimlerinde en güçlü aday olarak gördüğüm sayın MUSTAFA SARI GÜLÜ destekleyeceğimize ve kendi ilçemdede gene CHP Tİli belediye başkanını destekleyeceğim millet diyorki ülke nereden nereye geldi olabilir ülke ileri giderken kimler para kazandılar benmi zengin oldumda ailem çoluk çocuğum huzur içinde yaşıyorlar diyeyim banane zengin olan TAYYİBİN damları bu ülkede EMEKLİLERİN ağzına SI...TI.şimdi kalmış kendi adamlarının pisliğini öretmek için palavra üstüne palavbralar atıyor bunları ancak senin tarafından beyinleri YIKANMIŞLAR yer bizlere sökmez.sayın kılıçtaroğlu nededi ohırsızlığı yapan bakanların vede senin evlatlarının mal varlıklarını bu ülkenin milletine açıklamalısın eğer bu üleknin kasasından çalıpta götürdüğünüz PARALAR varsa ben onları sizlere vede hepinize HARAM edeiyorum ALLAH sizlere KABİR AZABI çektirsin habire TV yonlara çıkıpta işte bizler İMF ye olan borçları bitirdik diyorsun peki neden türkiyenin İÇ BORÇLARINI söylemiyorsun sen bu ülkeyi aldığında iç borç nekadardı şimdiki borç nekadar.sen önce bunların hesabını ver.sanıyorsunki bu millet senin söylediğin lafları beyinlerine kazıyacak vede yitecek sen bunları ancak senin yağcılarına yalakalık yapanlara senin yanında eletek öpenlere yaparsın benim gözümde 2013 yılı akp tisi tarafından HIRSIZLIK yılı olarak tarihe geçti evlatlarıma vede torunlarıma böyle anlatacağım .ilk seçimlerde yolsuzlukların üzerine gideceğim dedin ama nedense YOLSUZLUKLAR senin partin içinde çıktı vesende bunlara ÇANAK tuttun yazıklar olsun genede üstüne basarak diyorum benim sizlere verdiğim EMEKLERİM HARAM ZEHİR ZIKKIM olsun hekkımımı HARAM EDİYORUM hem bu dünyada hemde ahirette.

  • 08zeki29 Aralık 2013 19:34

    Şaşırmışın önde gideni bumu bu ülkeyi yöneticek :) 24 yıldır 6 milyonluk izmiri yönetemiyorlar 80 milyonluk ülkeyimi yönetecekler :))

  • KK29 Aralık 2013 19:24

    SOZ YILBASINDA SENI ACIP INTERNETTEN KOMEDI DIYE IZLEYECEGIM; İ

  • sahsuvar29 Aralık 2013 19:10

    gülün gülün iktidar değişiyor haberiniz yok martta ben size gülecem güçlü iktidar sarıgülle geliyor borsa 120bine hazır patlasın gitsin artık ampüller gelsin sarıgüllerrrr atatürklerrr

  • yusuf atik29 Aralık 2013 19:00

    samimi olarak söyşüyorum normalinde akp ye oy vermiyecekler bu olaylardan sonra millet oy vermeyi düşünüyor.

  • GELİYOR29 Aralık 2013 18:49

    KORKUNU ACELE FAYDASI YOK

  • gariban izmirli29 Aralık 2013 18:39

    gariban izmirli, öncelikle bu izmirli ünvanının başındaki "GARİBANLIK" kelimesi neden 15 yıldır senın başında onu anla, sonra gel eleştri yap :D böyle giderse o unvanını çocugun taşıyacak, şöyleki , gariban izmirli'nin oğlu/kızı diye devam edecek :D ehehe

  • :)29 Aralık 2013 18:38

    yorumlara bakılırsa herkes okuyor sağ-sol demekki adam ilgi çekici vede güçlü... muhalefet oldugu halde... ben sosyo olay oalrak onu anladım şimdi..

  • aslan29 Aralık 2013 18:34

    beyler bırakın bu ıslerı adamın dıbı adam gıbı adam gandı kemal yolun vede bahtın acık olsun rabbım yar ve yardımcın olsun

  • İzmirli29 Aralık 2013 18:20

    İzmir rüşvet kabul etmez, burası Hasan Tahsin'lerin yaşadığı bir kenttir.

  • gariban izmirli 29 Aralık 2013 18:02

    24 yıldır 6 milyonluk ızmırın metrosunu bıtıremedınız kılıçdaroğlu .allah tayyipten razı olsun çevreye yolunu açtı.yoksa her gun mıllet dua edecekti sizin için

  • komedi29 Aralık 2013 18:02

    9 şiddetinde deprem mi?sen asıl salihli ye bak.küçücük ilçede bile yüzbinlerce insan toplanmış.bak ve ürk sen bu halktan.ssk başkanı iken 8 aylık torununu sigortalı gösteren sen değilmiydin?azcık utanman varsa yolsuzluk lafını ağzına bile almazsın.allah bu milleti sizin elinize geçirmesin.5 yılda halkı da satarsınız siz

  • hakan29 Aralık 2013 18:00

    yahu hastayım hiç güleceğim yoktu çok eğlencelı bir adam kendini başbakan zannedıyur