E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP kulislerinde PM için konuşulan isimler---

CHP kulislerinde PM için konuşulan isimler

CHP kulislerinde PM için konuşulan isimler
10 Temmuz 2020 - 17:54 borsagundem.com

25-26 Temmuz'da yapılacak CHP 37. Olağan Kurultayı için kulisler hareketlenmeye başladı. Genel merkez yönetimine karşı, parti içi muhalif grupların "ortak PM" listesi çıkarmak için görüştükleri belirtiliyor.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HÜLYA KOBALT11 Temmuz 2020 00:08

    bENİM ANLAMADIĞIM, BİZİM PARTİNİN BAŞINA GELENLER HEP LAF SALATASI YAPIYORLAR.HAK HUKUK ADALET DİYORLAR.BİRİ BANA ANLATIRMI LÜTFEN.PARTİYE HİÇ BİR FAYDASI OLMAMIŞ PARTİYİ HİÇ BİR ZAMAN İKTİDARA TAŞIYAMAMIŞLAR.HİÇ BİR BİR PROJESİ VE VİZYONU OLMAYAN FAKAT 30-50 SENEDİR PARTİDE BOŞ BOŞ SİYASET NASIL YAPIYORLAR.TAKİBİKİ BÖYLE OLUR İSE DİĞER PARTİLER ŞAPKASINI KOYSALAR YİNE KAZANIRLAR.NASIL OLUR DA ATATÜRK ÜN BİR PARTİSİNİ TERÖRİSTLER İLE BİR OLANLAR LA NASIL İTTİFAK YAPTIRIYORSUNUZ.HALK BUNDAN DOLAYI DA CHP OY VERMİYOR.BÖYLE GİDER İSE UZUN YILLAR İKTİDARA GELEMEYECEĞİZ.

  • İkbal11 Temmuz 2020 00:02

    Allah sana uzun ömürler ve CHP de ömür boyu liderlik yapmayı nasip etsin. Senin sayende dünya liderinin kıymeti daha iyi anlaşılıyor. Bir çok Bakan, M.vekili ve İl Başkanının hataları yüzünden kaybedilen AK oylar sayende geri geliyor :)

  • Ertan10 Temmuz 2020 18:49

    Yillardir  CHP ye veririm.artik bir son verecem..sebebi..sensin..ne yazikki..

  • acadamian10 Temmuz 2020 18:17

    ey kılıçdaroğlu bırak artık şu CHP nin yakasını. istanbul büyükşehir belediyesi genel sekreterliğine eski akp li yi atayan imamoğlu denen süleymancı yı niye getirttin. chp de ne kadar ATATÜRKÇÜ varsa hepsini ihraç ettin. fetoculara ses çıkarmadın. sen chp de kimi temsil ediyorsun? ne yapmaya çalışıyorsun ?

  • Koltuk11 Temmuz 2020 10:11

    Püskevit eşliğinde ejder meyveli çay içiyor o koltukta oturduğu sürece muhalefet olarak kalacak chp :)) işin garibi 10 seçim kaybet sonra kalk demokrasiden söz et yahu hadi birisi kazanıyorda kalıyor sen niye kalkmıyorsun koltuktan ? Püskevitçi bir sen iki ne koltukmuş kardeşim.

  • veri10 Temmuz 2020 18:48

    işiniz gücünüz algı hertarafı mantar gibi sarmışınız hep aynı nakarat