E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP istifa bekliyor---

CHP istifa bekliyor

CHP istifa bekliyor
12 Ekim 2015 - 16:24 borsagundem.com

CHP'li Gürsel Tekin, Ankara'daki patlama nedeniyle mitingleri iptal ederken olayla ilgili hükümet kanadından istifa beklediklerini söyledi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim mitingleri perşembe gününe kadar iptal edildi. CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Başkent'in ortasında yaşanan büyük terör saldırısı sonrası yaşanan acı nedeniyle genel başkanın mitinglerinin 14 Ekim Perşembe gününe kadar iptal ettiğini açıkladı.
 
Tekin, yarın yapılması planlanan Konya mitingi başta olmak üzere Perşembe gününe kadar mitinglerin iptal olduğunu belirterek, "Acımız çok büyük. Bu hainlerin derhal bulunmasını, yeterli güvenlik önlemi almayan hükümet üyelerinin de derhal istifasını bekliyoruz" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Chp12 Ekim 2015 19:06

    Chp bir parti değil. Türk'e dinini, dilini, ve özünü kaybettirmeye memur, bir katliam müessesesidir. Necip Fazıl

  • Ayiptir be12 Ekim 2015 18:17

    Pkk yi anladikta dhkpc kimin örgütsel yapisi yazik degilmi o kadar insana. Hem oldurup hemde hastaneye bas sagligina gidiyorlar. Ayrica demirtas hangi asker veya polise taziyeye gittiki. Ölunun uzerinden siyaset yapiyor. Bide sozde allah dostu gulen hala tv kanalinda bu adami övüyor.ayiptir be.

  • abd12 Ekim 2015 17:12

    söylüyorum bu patlamalar hdp-chp-parelelyapı-medya ve dış güçlerin ortaklığıyla oluyor niye çünkü erdoğan ve ak parti gitsin ülke kalkınmasın dertleri bu... bu filmi çok izledik yeni filimler çevirin artık tutmuyor.tutmazda boşa kürek çekiyorsunuz boşa ha ha ha

  • DURMADAN12 Ekim 2015 16:48

    DURMADAN İSTİFA BEKLİYORSUNUZ BU SEÇİM HÜKÜMETİ SEÇİM HÜKÜMETİNDE İSTİFA OLMAZ.AYRICA İSTİFA EDECEK BİR DURUMDA YOK.TABİİ ANLAŞILDI Kİ İÇİŞLERİ BAKANI PKK YI BİTİRECEK BUNU ANLADIĞINIZ İÇİN İSTİFA ETMESİNİ BEKLİYORSUNUZ.AK PARTİ TEK BAŞINA İKTİDAR OLDUĞUNDA SELAMİ ALTINOK U KESİNLİKLE İÇ İŞLERİ BAKANI YAP PKK,DHKPC DAEŞ BİTİRECEK YEGANE İNSAN BU İNSANDIR.EĞER ONU İÇİŞLERİ BAKANI YAPMAZSAN EMİN OL BİR DAHAKİ SEÇİME ÇOK OY KAYBEDERSİN BUNU BİR KENARA YAZ.