E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCHP cumhurbaşkanı adayını bugün açıklıyor---

CHP cumhurbaşkanı adayını bugün açıklıyor

CHP cumhurbaşkanı adayını bugün açıklıyor
04 Mayıs 2018 - 09:01 borsagundem.com

CHP, cumhurbaşkanı adayını bugün saat 10.00'da açıklayacak. Cumhurbaşkanlığı adaylığı için öne çıkan isim ise Yalova Milletvekili Muharrem İnce

Günlerdir merak edilen "24 Haziran erken seçimlerinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı kim olacak?' sorusu bugün açıklığa kavuşacak.

CHP Grubu, bugün saat 09:30'da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda basına kapalı toplanacak. Grup Toplantısı sonrasında saat 10.00'da başlayacak etkinlikle cumhurbaşkanı adayının tanıtımı yapılacak.

CHP'nin cumhurbaşkanı seçim kampanyası ise 13.30'da Birinci Meclis Binası önündeki basın açıklaması ile başlayacak.

Öne çıkan isim Muharrem İnce

Adaylık için kulislerde en çok konuşulan isim ise CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce.

CHP Milletvekili İlhan Kesici dün yaptığı açıklamada, "Bana bir mesaj yok ama benim duyduğum kadarıyla Muharrem İnce aday olacak. Ben bir şey açıklamış olmadım, öyle duydum. Sabah İnce'yi telefonla aradım, tebrik ettim. 'Allah mahcup etmesin' dedim. Tahmin ediyorum onun da bilgisi vardı, tebriklerimi kabul etti" yanıtını verdi" ifadelerini kullanmıştı.


Muharrem İnce İlhan Kesici'nin bu açıklamasının üzerine partisinin grup toplantısı öncesi, "Yarın saat 10.00'da genel başkanımız açıklama yapacak, bekleyin, acele etmeyin" demişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)