E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinChloe, ayrılık acısını işte böyle atlatacak---

Chloe, ayrılık acısını işte böyle atlatacak

Chloe, ayrılık acısını işte böyle atlatacak
20 Ağustos 2019 - 14:18 borsagundem.com

Serdar Ortaç'tan önceki hafta anlaşmalı olarak boşanan 27 yaşındaki manken ve model Chloe Loughnan, Türkiye'de kalmaya devam edecek. Genç model ayrılık acısını kendisini işine vererek atlatmaya çalışacak.

49 yaşındaki şarkıcı Serdar Ortaç, 5 yıllık hayat arkadaşı Chloe Loughnan ile anlaşmalı bir şekilde boşandı. Boşanmanın ardından Loughnan bu ayrılığı kabullenemeyerek hastanelik olmuştu. Geçen bu sürecin ardından genç model Loughnan kafa dinlemek için annesiyle birlikte İrlanda’ya döndü.

SERDAR’I UNUTMAK İÇİN KENDİSİNİ İŞE ADAYACAK

Serdar Ortaç ile ayrıldıktan sonra depresyona giren Loughnan, bir ay sonra tekrar Türkiye’ye gelmeyi planlıyor. Genç model kış sezonunda ulusal bir kanalda izleyiciyle buluşacak olan bir televizyon programında sunuculuk yapmaya hazırlanıyor. Güzel modelin kendisini işe adayarak, Ortaç ayrılığını unutmaya çalışacağı yakın çevresinden öğrenildi. (Ömercan Altay - Sözcü)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego 21 Ağustos 2019 00:00

    Bence Serdar unutmaya çalışacak

  • We20 Ağustos 2019 16:49

    Hemen bi sevgili bulur , fazla surmez belkide vardir bile

  • Yiğido20 Ağustos 2019 14:41

    Bu tipler şimdi Okie Dokie gibi bir Yahudiyi bulur. Param olsaydı belki bana da bakardı. Chloe'yu öyle bir kendime aşık ederdim ki direk Müslüman olurdu. Serdar'dan sonra ona yerli ve milli birisi lazım. 

  • Tekno papaz21 Ağustos 2019 01:24

    Önemli olan neye inandığı değil nasıl insan olduğu

  • 😀😀21 Ağustos 2019 00:18

    Allahın ayetleri , evrendeki bunca kanıt müslüman edemiyor, senin abazanlığın bu kadını müslüman edecek ha. Herkes kendininkini rocco sanıyor

  • serdar20 Ağustos 2019 14:41

    serdar bir röportajında  benim yanımdaki kadına başkaları baktıgında gurur duyuyorum demiş ve eklemişti onlar sadece bakıyor ben ise beraber oluyorum demişti,şimdide sen iyi bak serdar ,zihniyete bak ya 

  • Kizil Elma20 Ağustos 2019 14:35

    Kim kimi unutmaya calisacak haberde mantik hatasi var :))))

  • vatandaş20 Ağustos 2019 14:25

    ÇOK TA ŞEYİMİZDEYDİ YA BIRAKIN ALLAH AŞKINA BU TÜR HABERLERİ MİLLET AÇ MİLLET KAZ DAĞLARINDA SIRTINDAN VURULUYOR ONLARI YAZSANIZA