E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporChelsea’den şaşkına çeviren Eden Hazard pankartı---

Chelsea’den şaşkına çeviren Eden Hazard pankartı

Chelsea’den şaşkına çeviren Eden Hazard pankartı
23 Eylül 2019 - 19:37 borsagundem.com

Chelsea taraftarları sezon başında Real Madrid'e transfer olan Eden Hazard'ın dev bir pankartını açtı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada "hata" olduğu belirtildi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea’nin sahasında Liverpool ile oynadığı maçta ilginç bir hata yapıldı.

Stamford Bridge’teki mücadeleyi Liverpool 2-1 kazanırken maç öncesi kale arkası tribünde dev bir Eden Hazard pankartı açılması herkesi şaşırttı.

Sezon başında 100 milyon Euro’ya Real Madrid’e transfer olan Belçikalı yıldız futbolcunun yer aldığı pankartın açılmasıyla ilgili olarak taraftar grubundan açıklama geldi.

Twitter’daki ‘We Are The Shed’ adlı bir hesaptan yapılan duyuruda, “Tamamen bir hatadan kaynaklandı. Organizasyonun düzenlenmesinde çok fazla efor sarfedildi ve birçok bayrak vardı. Kulüp bize yanlışlıkla bu bayrağı verdi” ifadeleri kullanıldı.

2012 yılında Chelsea’ye transfer olan yıldız futbolcu kariyerinde 352 maçta 110 gol atarken 2 Premier Lig, 2 FA Cup ve 2 Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)