E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporChelsea efsanesi bitti---

Chelsea efsanesi bitti

Chelsea efsanesi bitti
10 Mart 2022 - 15:25 borsagundem.com

Sponsorlar çekildi, bilet satışı durdu, İngiltere’nin en önemli kulüplerinden biri uçurumun eşiğine geldi.

Chelsea, Roman Abramovich'in yaptırım kararıyla bilet satışını durdurdu ve kulüp dükkanı kapatıldı. Sponsorlar anlaşmaları bir bir iptal etmeye başladı.

Roman Abramovich, başına gelecekleri bildiği için Chelsea Futbol Kulübü'nü satmaya çalışıyordu. Bugün de 2.2 milyar sterlinlik teklifi reddetmişti. Abramovich'in varlıkları dondurulurken ticarete devam etmeleri için bir spor lisansı verildi, ancak Rus milyarder, gelirlerden kişisel olarak faydalanmayacağı kanıtlanmadıkça artık kulübü satamayacak.

Chelsea sezonluk bilet sahipleri haberlerin ardından maçlara katılabilecekler.

Kulüp, "önemli kültürel varlık" statüsü nedeniyle tüm fikstürlerini oynamaya devam edebilecek ve personel ve oyunculara da ödeme yapılacak.

Abramovich'in mal varlıkları donduruldu

 

Abramoviç, Chelsea için gelen teklifi reddetti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Necati Kalender 12 Mart 2022 22:27

    Bu bir gazaptır.İşadamı kulüp almış onuda sen satmışsın şimdi el koyuyorsunuz bunun neresi adalet.Gücün yetiyorsa Putin’e karşı koy.

  • ali dam11 Mart 2022 18:42

    ADAMIN SAVASLA KANITLANMIS BAGI VAR MI KI MALINA COKUYORSUNUZ I*NELER BU YAPILAN TAM BIR TALANDIR INSAN HAKLARI OZGURLUK LAFTAYMIS SIZDE DE. AYRICA RUSYA'YA YAPILAN YAPTIRIMLARIN BENZERINI INGILTERE'YE FRANSA'YA ABD'YE NEDEN YAPMADINIZ ONLAR DA IRAK VE AFGANISTAN'DA 10 MISLI SAVAS SUCU ISLEDI ISTE BATININ GERCEK YUZU!!!

  • Irkcı11 Mart 2022 00:15

    Medeniyet var denilen kahpe irkcı Avrupa Rus olduğu için adama çöken mafya ruhlu devletler topluluğu kansız Avrupa sonunuz yakın inşallah

  • bu dünyadan biri11 Mart 2022 12:16

    Ukraynada insanlar ölüyor, insanlar yerlerinden ediliyor. İkiyüzlülük tüm ülkelerin özelliğidir, sadece Avrupaya özgü değildir. Rusyada sömürgeci ve ikiyüzlüdür. Ancak insanlar ölürken birey olarak ikiyüzlü olmamak gerekir. Çünkü esas olan hayattır, canlıların hayatıdır. 

  • Kenal10 Mart 2022 21:52

    Türk iş adamı vardı bayrak holding ne oldu

  • Volkan10 Mart 2022 20:28

    Öz Chelsea A.Ş. kurulup takım oradan devam eder. Eski Chelsea oligarkın elinde hatıra olarak kalır.

  • Bjk10 Mart 2022 19:56

    Beşiktaşı satın alsa şampiyon yapsa 5 sene üst üste

  • Eski 1 Fenerli 10 Mart 2022 18:47

    Biz alırız tabii de onu alsa alsa Cinn Alli alır. Çünkü Feneri aldı uçurdu bunları da uçurur ... Alli Alli Alli Cin Alli makes us fleing

  • Ne iyi olur he10 Mart 2022 15:36

    Biz alırız gardaş üzülme varlık fonuna bir danış sen.