E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCevap verdi ama "yine de bir bilene sor" dedi---

Cevap verdi ama "yine de bir bilene sor" dedi

Cevap verdi ama yine de bir bilene sor dedi
25 Haziran 2020 - 15:06 borsagundem.com

CHP'nin 24 Haziran'daki Cumhurbaşkanı adayı, eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Twitter'da takipçisi tarafından kendisine yöneltilen fizik sorusunu cevapladı. Emekli fizik öğretmeni İnce, "Fizik de siyaset de sabır işidir" ifadesini kullandı.

Twitter'da bir öğrenci "Düşünsene bu tweeti Muharrem İnce görüyor ve cevabını atıyor" mesajını paylaşarak CHP'nin emekli fizik öğretmeni Muharrem İnce'yi etiketledi.

Öğrencinin gönderdiği soruyu çözen İnce, "Fizikten çok uzak kalmışım sen yine de bir bilene sor" notuyla yanıtı sosyal medya hesabından paylaştı.

​İnce, kağıttaki kırmızı çizginin torununa  ait olduğunu belirten bir de not bıraktı. 

'Z kuşağı gençler çok yaratıcı'
Hürriyet'ten Rifat Başaran'a konuşan İnce, Twitter'da kendisine yöneltilen sorudan milletvekili olduğu dönemde birlikte çalıştığı danışmanı aracılığıyla haberdar olduğunu söyledi.

İnce, "Ben bir süre uzak kaldım, bak çözemeyiz falan rezil oluruz dedim ama çözdüm. Fizik zaten problem çözmek. Fizik de siyaset de sabır işidir. Robert Millikan yağ damlası deneyini 12 bin kez tekrarlamış. Bu bir sabır işi. Aynen siyaset de sabır işi. Fizikten uzak kalınmıyor, Z kuşağı gençler çok yaratıcı" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • gobel6626 Haziran 2020 11:29

    Parlatmaya bak; twiterde takipcisine cevap veriyormuş.. Miletin vergisinden maaş almaktan başka ne iş yapıyor da zaman bulamasın. Cevap vermesine Bu kadar değer veriyorsunuz madem, Cumhurbaşkanı hem dünya milletlerine ayar veriyor, Hem aramadığı şehit ailesi kalmıyor, hem ülkede dünyanın projesini hayata geçiriyor, hem de ona ulaşmak isteyenlere cevap veriyor geri dönüyor. Twiterden dönmek o kadar değerliyse siz bence safınızı değiştirip Reis'in yanına geçin.    

  • Erdal erdal25 Haziran 2020 20:02

    Borsa gündem ak trollerin ekmeğine yağ sürüyor yazık

  • BİR DOST26 Haziran 2020 11:23

    Bütün sanal ortam da maaşlı angusların ekmeğine yağ sürüyor ona sesiniz çıkmıyor.

  • $$$ EURO $$$25 Haziran 2020 16:11

    Hiç başarısı varmı sorun bakalım.aynen diğerleri gibi tek özellikleri var.bizleri oyalayıp duruyorlar.parti mahvettiler.git diyorsun gitmiyorlar.gel diyorsun koşuyorlar.başarısız bir partide 50 sene.bunların hepsi özel sektörde olsalar 3 sene sonra kapının önüne koyarlar idi.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU25 Haziran 2020 15:42

    50 senedir partisine hiç bir katkısı, vizyonu, projeleri olmayan birinden ne bekliyorsunuz.sırtlarını partiye yaslamışlar ve partiyi rant olarak yıllarca kullanmışlar.kılıçtaroğlu ve ekibi böyle değilmi.bugün ak parti de % 60-70 yenilenir iken chp deki kişiler taş gibi yerlerinden kıpırdamıyorlar.ancak ve ancak ölünce yerlerinden kalkacaklar.

  • Recep25 Haziran 2020 15:30

     bu adam tam sovmen.emekli bir fizik ogretmeni olarak.bunun yapacagi  hic bir  sey olamaz  isi  gucù  tùrubùne  oynamak.tam bir kadinti ornegi.vercen  gazi  buna.ayrani  kabarir..her nane yapar..gundemde kalabilmek icin.. partisi papucunu  DAMA atti.k.oglu gidecekte..baskanlik  gelecek.partide  tunceli  guru  buna  ..zirnik vermez.