E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriCEO Club'ta güçlü yatırım sinyalleri!---

CEO Club'ta güçlü yatırım sinyalleri!

CEO Club'ta güçlü yatırım sinyalleri!
01 Kasım 2013 - 09:49 borsagundem.com

Vodafone Türkiye ana sponsorluğunda düzenlenen CEO Club buluşmaları başladı

“CEO Ajanda 2014”te, Türkiye’nin en büyük holdinglerine yön veren CEO’lar, 2014 ajandalarını, ekonominin önümüzdeki yıldaki potansiyelini ve atılacak adımları masaya yatırdı.
CEO Club Başkanı Akın Öngör’ün moderatörlüğündeki zirvede Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, Borusan Holding CEO’su Agah Uğur, Doğan Holding CEO’su Yahya Uzdiyen ve Doğuş Holding CEO’su Hüsnü Akhan konuşmacı olarak yer aldı.
Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Gökhan Öğüt, “CEO’nun Ajandası 2014”ün açılış konuşmasında şunları söyledi: “Vodafone Türkiye’nin yeni CEO’su olarak 1 Kasım 2013 tarihi itibarıyla görevi devralmış bulunuyorum. Türkiye ekonomisine yön veren şirketlerin CEO’larıyla birlikte, Türkiye’nin en büyük holdinglerinin 2014 ajandalarını dinleyeceğiz. CEO’luk görevine bundan daha iyi bir başlangıç düşünemiyorum. Biz de 2014 yılında Vodafone Türkiye olarak Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik etmeye devam etme kararındayız. Son 5 yıldır yaptığımız gibi Vodafone’un global gücünü ve bilgi birikimini Türkiye’deki yerel yatırımlarımızla birleştirip, bireyleri ve kurumları dünyanın en ileri mobil teknolojisiyle buluşturmayı sürdüreceğiz. Yatırımlarımız artarak devam edecek dedi."

Sabancı Holding CEO'su Zafer Kurtul, 2014'te yaklaşık 2 milyar dolar yatırım planladıklarını açıkladı. Sabancı olarak gelirin yüzde 20'sini yatırıma ayırdıklarını belirten Kurtul, gelecek yıl enerji alanında yatırımlarına devam edeceklerini belirtti.

DOĞUŞ CEO'SU AKHAN: 600 MİLYON DOLAR YATIRACAĞIZ
Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan, 2014'te 600 milyon dolarlık yeni yatırımlarının olacağını söyledi. Akhan, bu yılı yüzde 13 büyümeyle kapatacaklarını ifade etti.

BORUSAN'DAN 400 MİLYON DOLARLIK YATIRIM
Borusan Holding CEO'su Agah Uğur da holdingin 2014 yatırımlarının 400 milyon doların altında olmayacağını açıkladı. Uğur, 2014 yılını 2013'ten daha zor bir yıl olarak görüyorum. Avrupa'da bir hareket var, ama Türk iş adamları tedirgin bir Avrupa ile karşılaşacağını belirtti.

DOĞAN CEO'SU UZDİYEN: 2013'DE YAPAMADIKLARIMIZI 2014'DE YAPACAĞIZ
Doğan Holding CEO’su Yahya Uzdiyen " Dünyada ve Türkiye’de 2013 yılı çok inişli çıkışlı oldu ama, politik açıdan hatırlanabilir yıl, ekonomik olarak hakikaten hatırlanmayacak bir yıl oldu dedi.
Uzdiyen konuşmasına, 2013’deki Gezi olayları Türkiye’nin batı nezdinde imajını kötü bir şekilde zedelediğini, ama bunu yanında birde bu yıl içerisinde yaşadığımız barış sürecinin hem ülke insanımızı hem de dışarıdaki imajımızla ilgili pozitif durum sağladığını belirtti."


TÜRKLER İNGİLTERE'DE YAŞAMAKTAN KEYİF ALIYOR
İngiltere'nin İstanbul Başkonsolosu Leigh Turner da, İngiltere'de kendisini çok iyi entegre etmiş büyük bir Türk topluluğunun yaşadığını belirterek, "İnsanlar İngiltere'de yaşamaktan keyif alıyorlar, orada kendilerini evinde gibi hissediyorlar" dedi.
Turner, İngiltere'nin kültürel mirasının çok zengin olduğunu ve pek çok etkinliğin başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini söyledi.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)