E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCENTCOM: YPG Suriye'de ana ortağımız---

CENTCOM: YPG Suriye'de ana ortağımız

CENTCOM: YPG Suriye'de ana ortağımız
03 Nisan 2018 - 22:06 borsagundem.com

ABD Merkez Kuvvetler Komutanı Joseph Votel, "YPG Suriye'de ana ortağımız" dedi

Amerika’nın Orta Doğu’da bulunan askeri gücünün en üst rütbeli komutanı konumunda olan General Joseph L. Votel, canlı yayında yaptığı açıklamada, Irak ve Suriye’deki IŞİD sorununu neredeyse çözdüklerini söyledi.

Konuyla ilgili olarak Suriye’de bulunan YPG ile de ana ortaklık yaptıklarını açıklayan Votel, Türkiye’nin Afrin’de YPG’ye karşı düzenlediği operasyonların IŞİD’i yenme konusunda dikkat dağınıklığına yol açtığını iddia etti.

Trump: Askerlerimizin dönmesini istiyorum

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ04 Nisan 2018 07:52

    ANANIZI DANANIZI AFRİNDE GÖRMEDİNMİ KAÇACAK DELİK BULAMADI OYSAKİ HER YERİ DELİK OYMUŞLARDI KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK HEPSİ GEBERECEK HALA ÖGRENEMEDİNMİ.

  • ;04 Nisan 2018 00:14

    zoraki bir açıklama çünkü Türkiyeyi kaybettin bölgede tutunacağın kimse kalmadığı üçin ürettiğin ypg yi mecbur ortağın görmek zorundasın başka şansın yok e sen ypg yi ortağın olarak üstüne basa basa söylediğin için de kendi ayağına ha bire kurşun sıkıyorsun

  • Selahattin abi03 Nisan 2018 23:25

    Al sen o ana ortaklığını bir tarafına ne yaparsan yap şerefsiz.Işıd diyor bir taraftan ben yarattım san ki bu adi terör grubunu şahsiyetsiz bunlar

  • Cezmi03 Nisan 2018 23:06

    İşid dediğiniz bir hollywood ürünümüdür Buna Kadir mi inanır hepimiz mi inanalım yoksa bu abd komutanı mı

  • gkhn03 Nisan 2018 22:16

    incirliği kapat, küreciği kapat, ayasofyayı ibadete aç, tüm abd elçiliklerini kapat ve çalışanlarını sınır dışı et. daha neyi bekliyorsun sayın cumhurbaşkanı?

  • ;04 Nisan 2018 00:12

    devlet aklı senin küçük aklın gibi çalışmaz bunu iyi öğren