E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinCenk Ulukartal boşanmanın eşiğinden döndü---

Cenk Ulukartal boşanmanın eşiğinden döndü

Cenk Ulukartal boşanmanın eşiğinden döndü
06 Ekim 2020 - 10:21 borsagundem.com

İntegral Yatırım Menkul Değerler’in patronu Kadir Cenk Ulukartal boşanmanın eşiğinden döndü.

İntegral Yatırım Menkul Değerler Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Ulukartal ile Atilla Karat Mücevherat Yönetim Kurulu Üyesi Melis Anlı, evliliklerini son anda kurtardılar. Çift, Mayıs 2018'de evlenmişti. Görkemli bir düğünle evlenen çiftin 'cicim ayları' maalesef çabuk bitmiş, Şubat'ta karakolluk olmuşlardı.Bülent Cankurt’un Sabah’taki köşesine taşıdığı ayrıntılara göre, Cenk Ulukartal, eşinin "Yüzüne kezzap attıracağım. Seni dövdüreceğim" şeklinde tehdit ettiğini; Melis Ulukartal ise, eşinin eve sarhoş gelip kendisini darp ettiğini iddia ederek, birbirlerinden şikayetçi olmuşlardı.

Hatta İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, 'eşe karşı basit yaralama' suçundan iddianame düzenlemiş. Birbirlerine karşı ciddi suçlamalarda bulunan çift, sorunlarını halledip evliliklerini kurtarmayı başarmış.

Necati Şaşmaz’a 12 yıla kadar hapis istemi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Suabi06 Ekim 2020 17:37

    Aşkta ve savaşta her şey mümkün. Kavga edenler birbirini genelde önemser. Umarım huzurlu bir evlilikleri olur.

  • Selim06 Ekim 2020 17:24

    Kadınların her söylediği doğru kabul ediliyor boşanmalarda erkekler linç ediliyor. Çocuk hakkı da yok. Çocukların babaları pervasızca çalınıyor. Yukarıdaki adam kadın dövecek sarhoşluk edecek biri olmadığı çok belli. Tazminat almanın yolu bu şekilde açılıyor.

  • Okie Dokie06 Ekim 2020 13:36

    Bizi ilgilendirmez. İster boşanır ister virüs olur.

  • Merak içindeydik06 Ekim 2020 12:52

    Çok üzücü bu haberler

  • En büyük hatam : EVLENMEK06 Ekim 2020 11:43

    EVLENMEYİNNN. 3 KURUS MAAŞ ALIYORUM ONUNDA Bİ KISMINI AYRILAN EŞİME VERİYORUM O İSE KİMLE NE YAPIYOR BELLİ DEĞİL. AZCIK AKIL MANTIK VAR İSE O KADINLAR İLE EVLENMEYİN. PİŞMAN OLMA ORANINIZ YUKSEK CEKİLMEZ OLUYORLAR. MEMNUN EDEMEZSİNİZ HEP DAHA FAZLASINI İSTEYECEKLER. NE SOSYAL HAYAT NE DE CİNSEL HAYAT KALMAYACAK CUNKU 2 SENE SONRA ONA DA OF POF DEMEYE BAŞLIYORLAR

  • Ali06 Ekim 2020 10:39

    Kariyeri yada parası olan erkekler dikkat edin evlenirken 40 kere düşünün. rezil olursunuz kanunlar kadını daima haklı görüyor koca trade edenler var. Boşanma yaşamayın maddi manevi yok edilirsiniz mahkemelerde. İyi eş seçin öyle evlenin.

  • Zaman kötü... 06 Ekim 2020 11:44

    Koca trade malesef var nafaka ile hayat süren arkadasım var evlenene kadar öyle rol yaptı ki adamı kandırdı b şekilde ağladı intihar etti ama ölmedi :)

  • Kamil06 Ekim 2020 10:38

    Bu ozel hayat haberleri nin borsa ile ne ilgisi var?