E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporCengiz: Ali Koç yalancı duruma düşüyor---

Cengiz: Ali Koç yalancı duruma düşüyor

Cengiz: Ali Koç yalancı duruma düşüyor
13 Ocak 2020 - 13:14 borsagundem.com

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Ali Koç'un kendisi hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi

Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı'nda konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un kendisi hakkında yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Mustafa Cengiz'in açıklamaları şu şekilde;

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına çok üzüldüm. Oyun oynarken kural değişmez dedim. Bir bilgisi yok veya yanlış yönlendiriyorlar tarzı bir şey söyledi benim için. Yalan söylüyor dedi... Play-Off sezonu incelendiğinde ilanın çok geç yapıldığı görülecektir. Bakın o sezon Playoff bilgi verilmeden düzenlenmiş ve plana alınmıştır. 5 Mayıs'ta sonraki sezon resmen açıklanmış, 25 Ağustos'ta da playoff kuralı getirilmiştir. Bunlar TFF sitesinde vardır. Biz birden öğrendik. Boynumuz kıldan ince dedik, oynadık, şampiyon olduk. Ama kural sezon içinde değişti. 

''FENERBAHÇE'YE NE OLUYOR?''

Önceden bilgi verilmeden play-off ilan edilmiştir, daha acısı Şampiyonlar Ligi'ne katılım ilgili ile statü de değiştirilmiştir. Bu kuralı, yayıncı kuruluş ve TFF değiştirdi. Peki şunu merak ediyorum; Fenerbahçe'ye ne oluyor? Fenerbahçe'nin bu konuda ne gibi bir durumu var? Bu kararda Fenerbahçe'nin bir dahli var mı ki savunmaya geçiyor? Neden? Play-off oynanmasına siz mi ön ayak oldunuz? Play-off ile ilgili sözlerime yalan söylüyorsunuz ya da yanıltıyorsunuz gibi bir lafı bir kulüp başkanına yakıştıramadım. Ben başka bir kulübü suçlayıp yalancı durumuna düşmem. 

''BEN DE ŞAŞIRDIM! HAYRET EDİYORUM HAYRET''

10 bin euro! Ben de şaşırdım! Biz menajerlere 13.6 milyon euro para ödedik, 100 milyon TL ödedik. TFF internet sitesinde yazılıp yazılmaması beni ilgilendirmiyor. Bunun TFF tarafından yayınlanmasını isteyen zaten benim. Kim inanır benim 10 bin euro verdiğime? Şeytanın aklına gelmeyecek şeyler... Kalkmış diyorlar ki menajerlik giderlerini futbolcu parasına koymuş olabilirler vergi kaçırıyorlar diyor. Hayret ediyorum hayret. Ben yüz yıl düşünsem bu kadarı aklımaz gelmez. Kişi herkesi kendi gibi bilirmiş. Pes vallahi pes.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cim bom bom13 Ocak 2020 15:36

    Başkanım siz Koç Ali'ye laf yetiştirmeye çalışmayın. Başarısızlıklarını örtmek gündem değiştirmek için çırpınıp duruyor.

  • Lamı cimi yok13 Ocak 2020 17:19

    Aynen devam edin. Kebapçı fatihini de kovmayın

  • Emekci13 Ocak 2020 15:02

    Isı gargaraya getirmeye çalışıyor. Hemen 1 dilekçe yazıp ne kadar menajerlik ücreti odediginizi federasyona bildirin, yalan beyana gerek yok

  • Okie Dokie13 Ocak 2020 13:37

    Burada bir Ali - Cengiz oyunu seziyorum :)