E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCenaze töreninde CHP çelengi gerginliği---

Cenaze töreninde CHP çelengi gerginliği

Cenaze töreninde CHP çelengi gerginliği
08 Haziran 2016 - 13:47 borsagundem.com

Cenazeye katılan bazı kişiler CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun çelengine tepki göstererek üzerindeki ismi sökmeye çalıştı.

Vezneciler'deki terör saldırısında şehit olan polisler Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü bugün Fatih Camisi'nde son yolculuklarına uğurlanıyor. Cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ da katılıyor. Tören öncesi kalabalık, cenaze namazını beklerken camide çelenk gerginliği yaşandı. CNNTürk'ün haberine göre, cenazeye katılan bazı kişiler CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun çelengine tepki göstererek üzerindeki ismi sökmeye çalıştı. İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, vatandaşları uyararak sakin olmalarını istedi. Kılıçdaroğlu cenaze namazı için alana geldiğinde de bir grup tarafından protesto edildi.

Vezneciler'deki terör saldırısında şehit olan 2 polisin cenazesi, yakınları tarafından Adli Tıp Kurumundan alındı.

Terör saldırısında hayatını kaybeden şehit polisler Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü'nün cenazelerinin, Adli Tıp Kurumundaki işlemleri tamamlandı.

Şehit polislerin naaşları, aileleri tarafından teslim alındı.

Topçu ve Karagözoğlu için bugün Fatih Camisi'nde öğle vakti cenaze namazı kılınacak. Şehitlerin cenazesi, Edirnekapı Şehitliğinde toprağa verilecek.

Cenaze töreninde çelenk gerginliği

Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Fatih Camisi'ndeki törene katılacak.

FERHATLARI YÜREKLERİ DAĞLADI

İstanbul’da dün sabah terör saldırısında şehit düşen polis memuru Gökhan Topçu’nun cenazesi Gaziosmanpaşa’daki baba evinin önüne getirilerek helallik alındı. Şehidin ailesi ve yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Midyat bombalı saldırısından ilk görüntüler

Şehidin babası Adnan Topçu, annesi Fadime Topçu ve kardeşi Gökhay Topçu’nun feryatları yürekleri dağladı. Anne Topçu, oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşı döktü. Şehidin cenazesi daha sonra cenaze töreni için Fatih Camii’ne götürüldü.

EŞİ FENALAŞTI

Şehitlerden 2 yıllık polis memuru Kadir Cihan Karagözlü için Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan evinin önünde helallik alındı.

Mardin'de Emniyet Müdürlüğü'ne bombalı araçla saldırı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne ait cenaze aracıyla saat 11.00 sıralarında eve getirilen şehidin cenazesi, burada kalabalık bir topluluk tarafından karşılandı. Cenazenin gelişi sırasında 6 aylık evli şehit polisin eşi Gülçin Karagözlü gözyaşlarına boğuldu. Üzerine eşinin çevik kuvvet kıyafetini giyen Gülçin Karagözlü, cenaze aracında bulunan eşinin Türk bayrağına sarılı naaşını görmesinin ardından fenalaştı. Acılı eş yakınları tarafından ambulansa taşındı. Daha sonra başta babası Zeki Karagözlü olmak üzere diğer aile bireyleri cenaze aracının içine girerek tabuta sarıldı.

Helallik alınmasının ardından cenaze aracı öğle vakti düzenlenecek cenaze töreni Fatih Camii’ne hareket etti.

CENAZELERİ OLAY YERİNDEN GEÇİRİLDİ

Beyazıt Vezneciler’de dün yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden İstanbul Üniversitesi çalışanı Esra Tekin ve iş adamı eşi Hakan Tekin’in cenazeleri üniversiteye götürüldü.

Üniversitede düzenlenecek tören öncesinde patlamanın yaşandığı Şehzadebaşı Caddesi’ne polis eskortluğu eşliğinde gelen cenazeler, patlamanın yaşandığı noktada basın mensuplarının oluşturduğu şeridi geçmek için bir süre bekledi. Kameraların görüntü almasının ardından yolu açması üzerine cenazeler üniversiteye gitti.

YARALI POLİSLER CENAZEYE KATILMAK İÇİN HASTANEDEN ÇIKTI

Vezneciler’deki terör saldırısında yaralanan polislerden 4’ü tedavilerinin devam ettiği Samatya’daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden çıkarak şehit olan meslektaşlarının cenazelerine katılmak için Fatih Camii’ne gitti. Bir minibüsle cenazeye giden polislerin tedavileri için daha sonra hastaneye döneceği öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (19)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ŞAHİNKUŞ08 Haziran 2016 17:38

    TEPKİ HDP İLE ORTAK HAREKET ETMESİNEDİR.DOKUNULMAZLIKLARIN KALKMA KARARINA İTRAZ İÇİN MAHKEMEYE GİTMELERİDİR

  • para08 Haziran 2016 17:00

    çözüm sürecini başlatanlara imralıya sayın diyenlere birşey yok mu

  • ULAŞ08 Haziran 2016 16:50

    OSMAN TAM DÜMENCİSİN

  • Ayla08 Haziran 2016 15:55

    Aktrollerin amacı RTE nin suçlarını başkalarına yüklemek. Ama bunlar beyhude çabalar. Kaliteli insanlar herşeyin farkında.

  • recai08 Haziran 2016 15:46

    CHP ektigini biciyor.

  • ULAŞ08 Haziran 2016 15:44

    çocukken arkadaşımızın adı osman dı kısaca ona ospirik derdik yorum yazan arkdşa ospirik diyebilirmiyim OSPİRİK

  • mualif08 Haziran 2016 15:40

    cumhuriyeti bir türlü hazmedemeyen biatcı zevat

  • m.kemal08 Haziran 2016 15:28

    kerbela katliamının sorumlusu muaviye ve yezid damat ferit in torunları OSMAN lar türemiştir

  • armagedon08 Haziran 2016 14:55

    bu zavallı adamın ne suçu var,suçlu belli sanki o yonetiyor ülkeyi

  • OSMAN A08 Haziran 2016 14:53

    sen merak etme osman aga, bu halk senin gibilerin kime hizmet ettiğini çok iyi biliyor....

  • m. kemal08 Haziran 2016 14:52

    böyle riya cumhuriyet tarihinde ne görüldü ne duyuldu

  • seçmen08 Haziran 2016 14:50

    AKP nin fedaileri iş başında.... ucuz kahramanlık peşindeler, insanların acısını bile siyasi malzemeye çevirebiliyorlar, bu nasıl bir zihniyettir... bütün bu yaşananlar kimin iktidarında meydana geliyor, normal aklı başında olan vatandaş iktidara tepki gösterir, bu mallar başka telden... belli ki amaçları farklı...

  • CAHİL08 Haziran 2016 14:42

    şu cahillere bakın, sanki 14 yıldır CHP iktidarda, ülkeyi 14 yıldır kim yönetiyorsa, ve ülkeyi kim bu hale getirdiyse ona tepki gösterin bre cahiller! belliki sizi iyi gaza getirmişler koyun sürüleri....

  • ALP08 Haziran 2016 14:39

    EVET MİLLET UYANDI...KEMAL KOĞ.ÇİN ZOR GÜNLER İLERİDE HİÇ ALMAYACAKLAR..OLAY ÇIKAR DİYE CENAZE SABİBİ GELME DİYECEK...

  • Aysoy08 Haziran 2016 14:27

    Terör destekçisi bir gurup; Fatih Camii'ndeki şehit cenazelerine katılan Kılıçdaroğlu'nu protesto ediyor. Ve eminiyette bunları görmezden geliyor, hayretki ne hayret.

  • borsacı08 Haziran 2016 14:24

    Bu işler asalım keselimle çözülecek iş değil. çözülseydi en acımasız şeyler uygulandı 30 yıldır çözülmedi. Çözemeyecek kadar becerin yoksa dünyada örnekleri var. otur insan gibi çöz. Bu iş birilerinin dediği gibi sonsuza kadar gitmez. Her eve bir ateş düşmüş ve o ateş düştüğü yüreği yakıp ve geçmiyor. Diğer izleyenler ise tiz killesini vuralım sifere çıkalım deyip dursunlar. O izleyenlerin dediği çoğu şeyin fazlası yapılmıştır ama sonuç alınmamıştır. En ufak bir eyleme, hak aramaya , aşırı şiddet uygulayıp bunlar dış mihrakdır demen bu işi yıllardır çözmedi. Yaralılara acil şifa ve ölen kişilerin yakınlarınada baş sağlığı dileklerimi iletmekten başka elden birşey gelmiyor. Kendi insanların oturup konuşmak taviz yada acizlik değildir erdemdir.

  • ali08 Haziran 2016 14:06

    Ne zaman bu HDP ile CHP Almanyaya gitti ardından soykırım furyası patladı. Bunlardan her türlü şey beklenir.

  • Selim08 Haziran 2016 14:04

    Hükümet yalakalarının Şehit cenazesine saygısı olmadığıda ortaya çıktı. PKK ve APO ile pazarlık yapan, teröristlere göz yuman hükümeti alkışlayanların, Kılıçdaroğlu'na tepki göstermesi hiç garip değil. Yalakalıklarını şehit cenazesine taşımışlar.

  • osman08 Haziran 2016 13:59

    Halk sonunda gerçekleri görmeye başladı. CHP nin kime hizmet ettiğini anladı çok şükür.