E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinCem Yılmaz'dan kelime oyunu tepkisi---

Cem Yılmaz'dan kelime oyunu tepkisi

Cem Yılmaz'dan kelime oyunu tepkisi
23 Aralık 2013 - 22:44 borsagundem.com

Ünlü şovmen Cem Yılmaz, Ali İhsan Varol'un sunduğu Kelime Oyunu programının yayından kaldırılmasına tepki gösterdi

Ünlü sanatçı Cem Yılmaz, gönüllü katıldığı Kelime Oyunu adlı yarışma programının yayından kaldırılmasına tepki gösterdi.

Yılmaz, Twitter'da yaptığı açıklamada şu ifadeleri kulandı: " Tv deki en temiz ,düzgün program Kelime Oyunu yayından kaldırılmış... Ayıp.. gönüllü konuk olmuştum ..en sevdiğimiz programdı. Yakıştıramadım".

Programda Ali İhsan Varol, Gezi olaylarındaki olayları ele alan sorular sormuştu. Varol 17 Aralık'taki programında da 'Halk ağzında rüşvet alan kişi" sorusunu sormuş, soruya 'yiyici' yanıtı verilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • krn-i24 Aralık 2013 11:10

    Cem bey Acun ılıcalı da bazı programlarını kaldıracağını söyledi demek ki senin istemen le olmuyor sen beyendin diye devam etmez seni de beğenmeyenler var ama reklamlarda saçmalamaya devam ediyorsun

  • TC VATANDAŞI24 Aralık 2013 01:36

    temiz düzgün yayın pek rağbet görmüyor.İllaki yalaka olmak lazım.Olan olaylara ile ilgili olarak soru sorarsan bu sorular iktidar ile alakalı ise sonun bu.muhalefet ile ilgili olarak yapsaydın mutlaka iktidardan teşvik gelirdi.Maalesef.

  • x24 Aralık 2013 00:21

    gitsin bir ipe veya chpye,siyasetini orada yapsın.

  • oleeyyyyyy23 Aralık 2013 23:06

    gittide gitti. ali ihsan gitti. ardına bile bakmadan gittide gitti. hak yersen hakkın yenir. eden bulur paşa paşa yallah

  • ayıp yapana ayıp yapılırsa acımam23 Aralık 2013 23:00

    layığını buldu