E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemCem Özdemir'den Erdoğan'a yanıt---

Cem Özdemir'den Erdoğan'a yanıt

Cem Özdemir'den Erdoğan'a yanıt
06 Haziran 2016 - 22:53 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'Kanı laboratuvar testinden geçmeli' sözleriyle tepki gösterdiği Cem Özdemir'den yanıt geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Federal Meclisi'nden geçen Ermeni tasarısı dolayısıyla Cem Özdemir'e sert tepki göstermiş, "Neymiş? Birileri de diyor ki, güya Türk... Ne Türk'ü be? Bunların kanlarının laboratuvar testinden geçmesi lazım" demişti.

Özdemir, Erdoğan'ın bu sözlerine yanıt verdi. Özdemir, "Almanya'da meclis herhangi bir otoriter liderin keyfine göre kararlar almak zorunda değil" ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • emrullah07 Haziran 2016 02:34

    arkadaşlar atıfta bulunmaya bile degmez satlık insanlar için. bu ramazan günündeALLAH,ın gazabı türk adını kullanıpta. vatanını satanların üzerine olsun

  • Hümanist07 Haziran 2016 00:07

    Bir insanı linç etmede üzerimize millet tanımam, bilen bilmeyen anlayan anlamayan herkes güçlü ne derse o tarafı yuhalıyor.. zayıf, cahil, silik bir toplum olmaktan kurtuluruz mu bilemem..

  • ALPTUĞ06 Haziran 2016 23:30

    SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ TÜRK MİLLETİNİN HASSASİYETLERİNİ DİLE GETİRMİŞTİR SENİN TERBİYESİSCE CEVAP VERMEYE DEĞİL TÜRK MİLLETİNDEN ÖZÜR DİLEME BORCUN VARDIR YOKSA ÜZERİNDEKİ TÜRK KİMLİĞİNGEN KURTUL ERMENİ KİMLİĞİNİ ÜZERİNE AL SANADA O YAKIŞIR.

  • İsmail06 Haziran 2016 23:23

    Hem kanı bozuksun,hemide sütü bozuk