E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriCem Hakko, Vakko’da yüklü hisse satışına hazırlanıyor---

Cem Hakko, Vakko’da yüklü hisse satışına hazırlanıyor

Cem Hakko, Vakko’da yüklü hisse satışına hazırlanıyor
09 Nisan 2021 - 18:02 borsagundem.com

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK), borsada işlem gören tipe dönüşen hisseleri duyurdu

BORSAGUNDEM.COM

Cem Hakko, 2 milyon 763,46 milyon TL tutarlı Vakko hissesinin kaydı için MKK'ya başvurdu.

Sermaye Piyasası Kurulu’nun Seri:I, No:40 sayılı Tebliği’nin 8’nci maddesi gereğince, hisse senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde hisse senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu’na bugün yapılan başvurular KAP'ta yayınlandı.

İşlem göre tipe dönüşen hisseler ALGYO, ALKIM, DOCO, ECZYT, EREGL, ERSU, INDES, ISGYO, JANTS, KARTN, KONTR, MERKO, OTKAR, OYAKC, SELEC, TAVHL, TUPRS, VAKKO, YBTAS ve ALCTL payları oldu. 

Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Radar110 Nisan 2021 22:24

    Ben borsadaki fiyatların çok yükseldiği gibi fikirlere katılmıyorum artik çünkü 2000 li yıllardan beri enflasyon demiyorum , döviz demiyorum ama emtia yani mal fiyatlari paraların değerine göre çok fazla arttı. Bu sebeple de piyasadaki şirketlerin değer defteri hesapları da yanıltıcı kalıyor. Bu hisse satışları borsayı siğlıktan kurtarmak piyasaya derinlik kazandırmak için. Ayrıca yükseliş öncesi korkutma işlemi yapıyor. Isterseniz piyasanın pahalı yada ucuz olduğunu o yıllardaki bakir demir altin gibi emtia fiyatlari ile hisse senedi fiyatlarını yada endeks fiyatlari ile karşılaştırabilirsiniz. Yanlız unutmayın tl den 3 tane , borsa endeksinden 2 sıfır atıldı. Yanılmıyorsam.

  • Radar110 Nisan 2021 22:08

    Bir satan varsa mutlaka bir alan vardir. Anlaşmalı alıcılar kim ? Oyun planı ne?

  • Şükrü 10 Nisan 2021 13:34

    Sasa başka da tanımam podron gibi adam hissesinin değerini bilen yatırımcıyı mağdur etmeyen 👏👏👏👏

  • Kürşad10 Nisan 2021 11:09

    Hisse Bir tek bile temel gerekçesi olmadan yükselmiş, daha doğrusu ite kaka yapay olarak yükseltilmiş, kim yüksetmiş niye yükseltmiş? Yükselince satış yazan yükseltmiş, hikaye bundan ibaret.

  • Mustafa10 Nisan 2021 09:15

    Ben olsam 5 dk durmaz satar arkama bakmadan kacardim. Adam satacağı yeri biliyor

  • Z09 Nisan 2021 22:47

    Sat👏👏👏

  • MURAD09 Nisan 2021 20:09

    herkes hisse  satıyor  hiç hayra alamet  değil var bir durum ama ne

  • Ohh be yükselt boşalt09 Nisan 2021 18:24

    5 liradan 20 liraya gidince kim satmaz ben olsam madem bu kadar seviyorsunuz bütün hisseleri 20 liradan vereyim ceketi alıp gideyim derdim.