E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇelik'ten Kılıçdaroğlu'na: Devlet memurlarını tehdit ediyor!---

Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na: Devlet memurlarını tehdit ediyor!

Çelik'ten Kılıçdaroğlu'na: Devlet memurlarını tehdit ediyor!
16 Ekim 2021 - 17:12 borsagundem.com

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalara AK Parti'den peş peşe sert tepki geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

AK Parti Sözcüsü Çelik açıklamasında, "Sn Kılıçdaroğlu, son açıklamalarıyla açıkça devlet memurlarını tehdit ediyor. Böylece hukuk dışı bir düzen arayışında olduğunu ifade ediyor. Kendi partisi adına konuşarak, devlet görevlilerine emir vermeye kalkması hukuksuzluktur. Herhangi bir hukuki delile dayanmaksızın meşru hükümetin kanun dışı emirler verdiğini iddia etmek, bürokrasiyi seçilmiş hükümete karşı çıkmaya çağırmak vesayet siyasetidir. Bunun ülkemizdeki adı Yassıada zihniyetidir. Kendisini devletin sahibi zanneden bu zihniyeti tanıyoruz." ifadelerine yer verdi.

AK PARTİLİ ÜNAL: KİMİ TEHDİT ETTİĞİNE DİKKAT ET

AK Parti Grupbaşkanvekili Mahir Ünal da, "Bak bayım bu tür sufle tehditleri 11 yıldır yapıyorsun. Ateşle oynuyorsun şunu unutma biz tiyatro diye itibarsızlaştırmaya çalıştığın 15 Temmuz cehenneminden çıktık.Kimi tehdit ettiğine dikkat et.Türkiye Cumhuriyeti Devletinin şerefli bürokratlarından elini çek. Bu çağrıyı 15 Temmuzdan önce yapsaydın karşılık bulabilirdi, çünkü ortaklarınızın bürokraside amirlerinden değil abilerinden emir alan paralel mahrem yapılanması çağrına cevap verebilirdi. Artık yoklar. Dostlarına da güvenme, onlara güvenenlerin akıbetini Afganistan’da gördük." dedi.

HAMZA DAĞ: VAR MI O CESARETİ?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ise, 'Kemal Bey'in maşallah yine cesareti yerinde. Bu sefer de Türkiye Cumhuriyeti’nin memur ve bürokratlarını tehdit etmiş. Ama nedense bu cesaretin binde birini FETÖ’ye, PKK’ya karşı göremedik. Bir gün mutfağından PKK’ya ve FETÖ’ye bu tehdit dilini kullanabilir mi? Var mı o cesareti?' açıklamasını yaptı.

Kılıçdaroğlu müdahale için Merkez’de

 

Kılıçdaroğlu'ndan 'Kara kış fonu' önerisi

 

Kılıçdaroğlu: Sanatın ve kültürün olmadığı bir ülke çöldür

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.