E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıÇelik üreticilerinden hükümete çağrı---

Çelik üreticilerinden hükümete çağrı

Çelik üreticilerinden hükümete çağrı
27 Nisan 2021 - 14:35 borsagundem.com

Çinli çelik üreticileri, piyasaların dengelenmesi için hükümete çağrıda bulundu

Çin Demir ve Çelik Birliği (CISA), hükümete piyasada bozukluklar olduğunda daha fazla rol oynaması için çağrıda bulundu. CISA Başkan Yardımcısı Luo Tiejun, demir cevheri fiyatlarının zirve yaptığı ortamda vadeli işlemler piyasasını iyileştirme politikaları uygulamasını talep etti.

Luo yaptığı basın toplantısında "Demir cevheri fiyatlarının spekülasyonu, geçen yıl düşen liman stoklarına ve şimdi farklı ürünlerin uyumsuzluğuna odaklandı" dedi.

Luo, demir cevheri için arz tarafının yüksek düzeyde merkezileştiğini ve satıcıları karar verici yaptığını kaydetti. Ayrıca, mevcut fiyatlama mekanizması ve vadeli işlemler teslimat düzenlemesinin demir cevherinin daha fazla artması için spekülatörleri kolaylaştırdığını ifade etti.

Çin’de emtia şirketlerinden kâr rekorları

Sarı metali destekleyen gelişmeler

Çipten sonra şimdi de lastik krizi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kürşad28 Nisan 2021 01:12

    Sık sık ceza vereceğine tek ver temiz ver cezayı da bi daha borsanın adını anamaz olsunlar.

  • Borsagündem27 Nisan 2021 19:26

    Artı yi neden uyarmadan attınız

  • Spk27 Nisan 2021 18:44

    Sayın Spk Başkanı kusura bakıyoruz artık. Zamanında, sizin yönetimin ve varlık fonunun almadığı kararlar ve tedbirler nedeniyle Halkbankası ve hissedarlarının bilinçli mağdur edildiğini düşünüyorum. Bu finansal terör değilde nedir? Ekrana bakınca ben kahroluyorum! Param enflasyon ve diğer yatırım araçları karşısında eridi. 4 kalem 1 kaleme düştü. Borsa devlet kontrolünde ise kamu hissesine yatırım yapan neden zararda? Ülkenin kaynaklarının, şirketlerinin değerinin altında bulunmasından nasıl bir mutluluk duyuluyor? Kim koruyacak bizi!