E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriÇelik Halat Genel Müdürü Serdar Seylam oldu---

Çelik Halat Genel Müdürü Serdar Seylam oldu

Çelik Halat Genel Müdürü Serdar Seylam oldu
12 Kasım 2019 - 15:16 borsagundem.com

Türkiye’nin lider çelik halat üreticisi Çelik Halat Tel Sanayii A.Ş’de Genel Müdürlük görevine Serdar Seylam atandı.

Konusunda uzman lider ve köklü bir kuruluş olan, uluslararası  standartlara uygun olarak üretilen ürünlerinin büyük bir bölümü ihraç  edilen, dünyanın sayılı endüstrileşmiş ülkeleri tarafından tercih  edilen Çelik Halat ve Tel Sanayii A.Ş’de Genel Müdürlük görevine  atanan Serdar Seylam 20 Eylül 2019 tarihi itibariyle göreve başladı.

Lisans öğrenimini İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Eski Ön Asya Dilleri Bölümü'nde tamamlayan Serdar Seylam, çalışma hayatına Otokar AŞ'de Land Rover Yedek Parça bölümünde başladı. Temsa AŞ'de Yedek Parça Şefliği'ne devam etti. Ditaş AŞ.'de Satış/İhracat Müdürü, GMT Ltd'de Ortak Yönetici ve Delpar AŞ'de Genel Müdür sorumluluğunu  üstlendi. 2003 yılının Ekim ayından bu yana Çelik Halat’ta görev yapan Serdar Seylam, 20 Eylül 2019 tarihinde Çelik Halat Genel Müdürü ve 16 Ekim 2019 tarihinde de Yönetim Kurulu Murahhas Üyesi olarak atandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)