E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemÇelik: Ekonomiye ilişkin kapsamlı bir değerlendirme yapılacak---

Çelik: Ekonomiye ilişkin kapsamlı bir değerlendirme yapılacak

Çelik: Ekonomiye ilişkin kapsamlı bir değerlendirme yapılacak
04 Haziran 2022 - 18:32 borsagundem.com

Çelik, Kızılcahamam'da AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda açıklamalarda bulundu. Çelik, "Dış politika ve iç güvenlik konuları ele alınıyor. Ekonomiye ilişkin kapsamlı bir değerlendirme yapılacak" dedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Kızılcahamam'da AK Parti 30. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nda basın toplantısı düzenledi. 

Ömer Çelik, "Dış politika ve iç güvenlik konuları ele alınıyor. Ekonomiye ilişkin kapsamlı bir değerlendirme yapılacak" diye konuştu. 

Seçim güvenliği tartışması ile ilgili konuşan Çelik, "Belli bir temele dayanmayan iddialar ortaya atılıyor. Kaybedecekleri seçime bir bahane uydurmaya çalışıyorlar" şeklinde konuştu. 

Ömer Çelik, "Cumhur İttifakı’nın adayı kimdir diye soruyordur. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Onların yapması gereken de kamuoyunun önüne çıkıp adaylarını ilan etmeleridir" dedi.

İklim değişikliğinde Türkiye pilot ülke

 

Rusya: Gerekirse Batı'yı da vururuz

 

Macron: Rusya'yı geleceği de düşünerek aşağılamamalıyız

 

Kılıçdaroğlu: AB, Türkiye'nin bölgedeki tarihi birikiminden yararlanmalı

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.